Agenda

Geplaatst door: Lemon Scented Tea

The 2024 Trend Forecast

Datum
8 februari 2024
Plaats
Amsterdam
Locatie
Lemon Scented Tea, Korte Prinsengracht 26, 1013 GS
Organisatie
Lemon Scented Tea

Nieuw jaar, nieuwe trends en dus nieuwe kansen. Want door het omarmen van nieuwe trends blijf je als merk relevant. Maar hoe speel je in op trends? En welke trends zijn in 2024 bepalend voor jouw merk of organisatie? Creative agency Lemon Scented Tea en strategiebureau The Forward Club geven het antwoord tijdens het event: The 2024 Trend Forecast.

Futureproof
Voor merken en organisaties zijn trends belangrijker dan ooit. Behoeften van consumenten veranderen razendsnel en de markt is constant in beweging. Tijdens deze interactieve trendsessie worden verschillende trends gedeeld die waardevolle inzichten bieden in de veranderende behoeften van de consument. Met deze kennis worden je toekomst-skills goed getraind en start je het nieuwe jaar volledig futureproof.

The 2024 Trend Forecast
Aan de hand van recente ontwikkelingen zoomt trendwatcher Lieke Dols (The Forward Club) in op de belangrijkste marketing- en consumententrends.
Zo kregen we te maken met verschillende crisissen, werd A.I. een wereldspeler en kwam duurzaamheid binnen met stip op één. Tijdens de sessie wordt duidelijk welke invloed deze ontwikkelingen hebben op het gedrag van de consument en op de markt. Gijsbregt Vijn en strateeg Bram Jansen (Lemon Scented Tea) verkennen de kansen en delen nieuwe inzichten en scenario’s die jouw merk of business nét een extra voorsprong kunnen geven.

Kom mee vooruit kijken.
Waar: The Lemon Bar, Korte Prinsengracht 26, Amsterdam
Wanneer: 8 februari 2024
Tijd: 15.00- 17.00 uur

De sessie sluit af met een borrel. Ideaal om te netwerken, ervaringen uit te wisselen én samen te proosten op een succesvol 2024. Ben jij erbij? Meld je aan via deze link!

https://forms.gle/orkrtymLHefqZVh9A

Deel dit bericht