Agenda

Geplaatst door: Emerce

Training: Digital Marketing Strategie

Datum
16 november 2021
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
-
Organisatie
Emerce

Vergroot je kennis van nieuwe online strategieën

De veranderingen gaan snel. Nieuwe technologieën schieten als paddenstoelen uit de grond. Hierdoor kun je het overzicht en je grip op alle digitale mogelijkheden verliezen. Schrijf je nu in voor de opleiding Digital marketing strategie om bij te blijven en deze nieuwe kansen te benutten.

✔️ Formuleer je ijzersterke digital marketing strategie

De opleiding Digital Marketing Strategie bereidt je voor op een nieuwe digitale toekomst. Je leert onderbouwde strategische keuzes te maken en je organisatie daarin meenemen. Je krijgt inzicht in nieuwe technologieën, het veranderende koop- en oriëntatiegedrag van klanten en kijkt kritisch naar je business- en verdienmodel.

Na deze opleiding ben je in staat een goed onderbouwde digitale marketing strategie te formuleren, die je organisatie verder brengt.

✔️ Voeg digitale waarde toe aan je organisatie

Wat zijn de trends, welke technologische ontwikkelingen mag je niet missen en hoe ga je om met het veranderend gedrag van klanten?  Welke impact heeft digital op de organisatie en veranderende business- en verdienmodellen? Leer hoe digitale innovatie je mogelijkheden biedt tot andere typen waardeproposities, voor een succesvolle organisatie.

Deel dit bericht