Agenda

Geplaatst door: Up!Rotterdam

Upstream Festival

Datum
21 september 2020
Plaats
Online
Locatie
Online
E-mailadres
info@upstreamfestival.com
Organisatie
Up!Rotterdam

Upstream faciliteert een intensieve samenwerking en uitwisseling van kennis en netwerken tussen een groot aantal ‘co-creators’ door het hele jaar on- en offline kennissessies, keynotes en workshops te organiseren via het online platform. Daarnaast is er vanaf september jaarlijks het Upstream Festival, waarbij zeven dagen lang alle ogen gericht zijn op de innovatieve en impactvolle ontwikkelingen in de regio en daarbuiten.

Upstream heeft een spannende line-up van innovatieve top denkers uitgenodigd om hun visie op deze nieuwe economie te delen. De eerste namen uit het veelzijdige programma zijn onder anderen Katherine Trebeck, founder van de Oxfam Humankind Index, Ryan Gellert, EMEA General Manager van het duurzame merk Patagonia, Tim Houter, winnaar van Elon Musks prestigieuze SpaceX Hyperloop Competitie en oprichter van Hardt Hyperloop, Jalila Essaïdi, Nederlandse biotechnologie kunstenares bekend van ‘s werelds eerste ‘kogelvrije huid.

Deelnemers worden uitgedaagd om tijdens het festival buiten de kaders te gaan. Het gaat niet om sparren met gelijkgestemden, maar juist met experts en denkers uit andere branches in gesprek gaan en geïnspireerd worden door verrassende oplossingen.

Deel dit bericht