Agenda

Geplaatst door: Up!Rotterdam

Upstream Festival 2024

Datum
28 mei 2024
Plaats
Rotterdam
Locatie
Poppodium Annabel
Organisatie
Up!Rotterdam

Up!Rotterdam en meer dan 50 publieke en private partners organiseren op 28 en 29 mei 2024 de vijfde editie van het Upstream Festival. Dit evenement brengt meer dan 2.000 founders van startups en scale-ups, investeerders, corporates en innovatieve mkb-organisaties en beleidsmakers bijeen om samenwerking en innovatie aan te jagen. Upstream verwelkomt Nederlandse en internationale deelnemers uit innovatieve startup-communities. Het festival host naast het main event in Rotterdam, de best verbonden stad van Europa, ook verscheidene side-events in de bredere metropoolregio, zoals in Delft, Zoetermeer en Den Haag.

Upstream zal naar verwachting weer meer dan 2.000 bezoekers trekken en draait om het creëren van waardevolle connecties en succesvolle matches tussen al deze startups, scale-ups, investeerders en internationale bedrijven. Daarom bestaat het uitgebreide tweedaagse programma uit diverse kleinschalige en persoonlijke ontmoetingen en evenementen. Onder andere ronde tafels met experts, interviews met founders, en tafelgesprekken met het grootbedrijf en investeerders maken deel uit van het programma. Upstream biedt founders daarnaast een platform om met collega ondernemers in gesprek te gaan over de gemeenschappelijke uitdagingen en obstakels rondom het opschalen van hun bedrijf.

In de week van het Upstream Festival kunnen deelnemers een bezoek brengen aan meer dan 20 boeiende en leuke side events die door de cocreatie-partners van Upstream zijn georganiseerd. Deze vinden plaats in locaties verspreid over Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer. Ze bieden deelnemers de gelegenheid om te netwerken met andere founders, om meer te weten te komen over innovatieve ontwikkelingen en zakelijke best practices, om investeerders en vertegenwoordigers van internationale bedrijven te ontmoeten en om hun startup naar het volgende niveau te tillen. De side events omvatten succesvolle formats uit voorgaande jaren zoals TechSocials, de Erasmus University Challenge en de NL Startup Competition.

Deel dit bericht