Agenda

Geplaatst door: Emerce

User experience (UX) en Interaction design

Datum
11 maart 2020
Plaats
Amsterdam, Leusden & Utrecht
Locatie
Amsterdam, Leusden & Utrecht
E-mailadres
opleidingen@emerce.nl
Phone
088 – 1474 114
Organisatie
Emerce

Gebruiksvriendelijke website bouwen

Tijdens de opleiding User experience (UX) en Interaction design breng je eerst je doelgroep in kaart met behulp van persona’s. Vervolgens ontwikkel je een concept, dat je uitwerkt in wireframes en een werkend prototype. Ook leer je hoe je een design ontwerpt en hoe je die via een klikbaar prototype presenteert en laat testen. Na de opleiding ben je een expert op het gebied van interaction design.

Leer werken met de laatste trends in interaction design, zoals responsive design, mobile first design, single page websites, web-apps, stacks en information cards. Vergroot je kennis over de belangrijkste termen van user experience design en wordt zo de perfecte gesprekspartner voor je teamgenoten. Maak ook kennis met alle populaire interaction design tools van dit moment, zoals inVision, HotJar, Sketch, POPapp, Cacoo, UXPin, Axure Pro en Balsamiq.

Na de opleiding ben je in staat een gebruiksvriendelijke marketing en sales website en app te ontwerpen voor zowel desktop als mobiel (smartphone en tablet). In drie opleidingsdagen ontwikkel je een innovatief ontwerp dat je eenvoudig en succesvol implementeert binnen jouw organisatie!

Deel dit bericht