Agenda

Geplaatst door: Traffic Builders & AdCalls

Webinar Call Tracking Adcalls & Traffic Builders

Datum
27 oktober 2020
Plaats
Almere
Locatie
Online
E-mailadres
marketing@traffic-builders.com
Phone
0368202233
Organisatie
Traffic Builders & AdCalls

Op 27 oktober 2020 organiseert Traffic Builders een gratis webinar in samenwerking met AdCalls. Traffic Builders is Gold Partner van AdCalls. AdCalls is de afgelopen 4 jaar op rij als beste Analytics & Optimalisatie software genoteerd in de Emerce100 en marktleider in dynamische call tracking. Reden om de krachten te bundelen voor een online sessie die geheel in het teken staat van meetbare telefonische conversies.

Schrijf je snel in en leer meer over de toegevoegde waarde van call tracking.
https://www.traffic-builders.com/over-ons/traffic-builders-webinar-adcalls

Inhoud Webinar: Haal meer uit je marketingbudget met meetbare telefonische conversies
Steeds meer marketeers zien het belang in van telefonische conversies. Juist in de coronatijd is telefonie een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Maar hoe zorg je ervoor dat je de telefonische conversie inzichtelijk maakt? En hoe gebruik je deze data om je campagnes te optimaliseren? Dat komt allemaal aan bod in deze sessie. In dit webinar vertelt Tamara, Partner Succesmanager bij Adcalls, hoe je met call tracking meer leads uit je marketingbudget haalt.

Aan de hand van een case presenteert Traffic Builders hoe je call tracking effectief inzet en er meer leads mee genereert. Ook praten we je bij over de toegevoegde waarde van call tracking in je marketingplan van 2021.

Waarom is dit webinar geschikt voor jou?
Je wilt meer conversies uit het huidige marketingbudget
Je wilt inzicht in volledige data
Je wilt meer weten over call tracking

Deel dit bericht