Agenda

Geplaatst door: Solvinity

Webinar: Cloud Security & Compliancy for Financial Services

Voor banken, verzekeraars en fintech/insurtech is de public cloud een belangrijke aanjager van innovatie en digitale transformatie. Maar hoe beheer je je public cloudomgeving met met alle privacy gevoelige data op een veilige en verantwoorde manier?

Om hun digitale transformatie en time to market te versnellen, werken veel financiële organisaties al in de public cloud. De public cloud biedt een schat aan mogelijkheden voor innovatie waarmee IT die transformatie kan faciliteren. Maar bij het beheer van een public en hybrid cloudomgeving komt ook een fikse security uitdaging kijken. Als je cloudomgeving niet veilig is ingericht, loop je grote risico’s en als financiële instelling ben je zelf verantwoordelijk om te voldoen aan richtlijnen van de DNB en AFM.

Inhoud
Tijdens dit webinar leer je hoe je de innovatie van de public cloud optimaal inzet en met een veilige en solide landingzone verankert binnen je organisatie. Ook vertellen we je hoe je dit op een veilige en verantwoorde manier doet volgens de geldende security & compliance normen en zo de maximale controle behoudt over je data. Denk daarbij dan aan security topics zoals SOC 1 en SOC 2 (ook op MS Azure), zero trust en vulnerability management.

We gaan in op de volgende onderwerpen:
– Trends in de Financial Services Industry: welke trends spelen er op dit moment binnen de Financiële industrie en wat is de impact hiervan op je organisatie?
– Public cloud en digitale transformatie: hoe kun je de public cloud inzetten om je digitale transformatie te faciliteren?
– Security & compliancy in de public cloud: hoe integreer je security en compliance als een rode draad binnen je cloudomgeving?

Na het webinar heb je een helder beeld van wat je kunt doen om de mogelijkheden van de public cloud te benutten en op een veilige en compliant manier in te zetten.

Voor wie?
Dit webinar is interessant voor business managers die IT inzetten voor hun primaire bedrijfsproces, maar ook voor CIO’s, IT-directors én de CISO’s en DPO’s van banken, verzekeraars, Fintech/Insurtech bedrijven. Zowel wanneer je organisatie op reis is naar de public cloud, als wanneer je reeds een stapje verder bent en bijvoorbeeld al in de multi cloud werkt.

Dit event wordt georganiseerd door Solvinity in samenwerking met Microsoft.

Over Solvinity
Met ‘Security by Design’ in ons DNA bewaken wij al vele jaren het IT-landschap van Nederlandse bedrijven, organisaties en overheden. Onze klanten verwerken de gevoelige gegevens van miljoenen Nederlanders.

Over Microsoft
Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) maakt digitale transformatie mogelijk voor de ‘intelligent cloud’ en de ‘intelligent edge’. Haar missie is om elke persoon en elke organisatie op de planeet in staat te stellen meer te bereiken.

Deel dit bericht