Workshop Appreciative Inquiry, All About Change

Datum 7 januari 2008
Plaats Amsterdam
Locatie IJ Kantine
Website http://www.allaboutchange.nl
Aanmelden http://www.allaboutchange.nl
E-mail info@allaboutchange.nl
Telefoon 020-320 44 66
Organisatie All About Change

All About Change, een onderneming die zich bezighoudt met het begeleiden van individuele, team- en organisatieontwikkeling, organiseert op maandag 7 januari een workshop Appreciative Inquiry, met als thema ���Veranderen gaat vanzelf���. Cora Reijerse, directeur-eigenaar van All About Change, laat net als in eerdere workshops deelnemende directeuren en HR-managers kennismaken met deze nieuwe filosofie en aanpak van organisatieontwikkeling, genaamd Appreciative Inquiry.

Appreciative Inquiry is een positieve veranderingsmethodiek en wordt gebruikt om veranderingen binnen organisaties te realiseren. Deze nieuwe benadering wint steeds sneller terrein binnen Europa en Cora Reijerse heeft hiermee recente successen geboekt bij verschillende organisaties. Goede, productieve samenwerking, gemeenschappelijke visieontwikkeling en effici��nte logistieke processen zijn voorbeelden van resultaten die bereikt worden met de aanpak.

Het programma van de workshop Appreciative Inquiry ziet er als volg uit:

14.00 uur Entree

14.15 uur Kennismaken

14.30 uur Wat is All About Change?

14.45 uur Ervaring opdoen met een nieuwe manier van veranderen: Appreciative Inquiry

15.45 uur Teamcoaching casebeschrijving: Fair Food

16.45 uur Wat kan Appreciative Inquiry voor uw organisatie betekenen?

17.00 uur Netwerkborrel

De workshop vindt plaats in de IJ Kantine, op de MT Ondinaweg 15-17 te Amsterdam (NDSM-werf). De kosten voor deelname aan de workshop zijn ��� 65,- en aanmelden kan online via www.allaboutchange.nl of telefonisch op 020-320 44 66.