Workshop OGSM, businessplan op 1A4

Datum 3 juni 2013
Plaats Holland Marketing House te Nieuwegein
Locatie Edisonbaan 17, 3439MN Nieuwegein
Website http://businessopeners.nl/workshop-ogsm-...
Aanmelden http://businessopeners.us6.list-manage.c...
Organisatie Business Openers

Een krachtig jaarplan is juist nu belangrijker dan ooit. Het zijn roerige tijden. Nu we midden in de 2e recessie zitten en de toekomst onzeker is, is het nog belangrijker voor een onderneming om goed te weten waar je naartoe wilt en hoe je daar gaat komen. Onderzoek laat zien dat bedrijven die dit doen, succesvoller zijn. Ook als het economisch minder gaat. Maar niemand wil of kan nu veel tijd besteden aan het schrijven van dikke plannen. Gelukkig hoeft dit ook niet met OGSM, een businessplan op 1A4.

OGSM is een businessplan dat leidt van visie naar actie. OGSM staat voor Objectives, Goals, Strategies en Measures en is een methodiek dat helpt om dromen, ideeën en plannen zo concreet en meetbaar te maken dat ze ook gehaald worden. Want dromen of plannen hebben is leuk, maar goede plannen hebben en deze waarmaken is veel leuker.

Tijdens de interactieve workshop ‘OGSM, een businessplan op 1 A4’ maak je kennis met deze methodiek. Je wordt geïnspireerd aan de hand van aansprekende voorbeelden om met behulp van OGSM jouw onderneming of team vooruit te helpen.

De workshop is inclusief het boek ‘Businessplan op 1 A4; word succesvol met OGSM’ en inclusief broodje en borrel.