Agenda

Geplaatst door: Emerce Academy

Workshops en sprints faciliteren

Datum
21 juni 2024
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Organisatie
Emerce Academy

Hoe kun je een uitweg vinden uit eindeloze vergaderingen en inefficiënte overleggen? Wil je leren hoe je workshops en sprints effectief faciliteert voor gefocuste, energieke teams met concrete resultaten? Tijdens deze training leer je de essentiële vaardigheden om sessies soepel te leiden en de betrokkenheid van deelnemers te maximaliseren. Maak het verschil in je team en leer hoe je effectieve workshops en sprints kunt faciliteren.

Voor wie?

Deze deep dive is voor een breed scala aan professionals die hun vaardigheden willen verbeteren in het faciliteren van effectieve workshops. Zoals scrum masters, teamleiders of als je zelf onderdeel bent van een team dat vaak meetings heeft. We beginnen bij de basis, maar enige ervaring met faciliteren of deelname aan workshops is een pluspunt omdat je dan de stof sneller oppikt.

Omschrijving

Hoe vaak heb je deelgenomen aan lange vergaderingen waarbij het moeilijk was om je aandacht erbij te houden? Of waar slechts één persoon continu aan het woord is? Een goed opgezette workshop kan ervoor zorgen dat je het maximale uit een groep deelnemers haalt, waarbij iedereen energiek en met een gedeeld doel de (online) ruimte verlaat.

Deze training is gericht op het aanleren van de principes voor het effectief opzetten en faciliteren van workshops. De training is verdeeld over twee dagen. Tijdens de eerste dag leggen we een theoretische basis, terwijl je tijdens de tweede dag zelf aan de slag gaat met het toepassen van deze theorie door het ontwerpen van een workshop.

Deel dit bericht