Agenda

Geplaatst door: Yoast

YoastCon 2019: de grootste SEO-experts komen naar Nijmegen

Datum
7 februari 2019
Plaats
Nijmegen
Locatie
Concertgebouw De Vereeniging
E-mailadres
sales@yoast.com
Phone
0248200337
Organisatie
Yoast

Het programma is nog niet rond, maar er zijn al een aantal fantastische sprekers bekend. Rand Fishkin (founder van Moz en Sparktoro) en Purna Virji van Microsoft zullen er zijn. Natuurlijk zullen Joost de Valk en Jono Alderson van Yoast ook spreken. En wat te denken van Els Aerts (AGconsult)? YoastCon belooft een line-up van de meest ervaren en invloedrijke SEO-experts van de wereld.

Kijk op Yoast.com/yoastcon/speakers voor meer informatie over alle sprekers. De komende maanden zullen daar ook de nieuwe sprekers worden aangekondigd.

Een twee-daags event!
Deze derde editie van YoastCon gaat een tweedaags event worden. In de voorgaande YoastCons hadden we steeds te weinig ruimte in het programma. We willen inspirerende, wereldberoemde sprekers een podium bieden, maar ook genoeg tijd hebben om intensief aan de slag te gaan met praktische SEO vragen.

YoastCon 2019 vindt plaats op 7 en 8 februari in de Vereeniging in Nijmegen. Lunch, koffie, taart, borrel en hapjes zijn allemaal inclusief. Een fantastische gelegenheid om te leren, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

Nederlandse Workshops
In een tweedaags programma is genoeg ruimte om ook een aantal praktische Nederlandstalige workshops aan te bieden. Er zullen workshops zijn om je te helpen de Yoast plugin optimaal te configureren. Daarnaast kun je workshops op het gebied van keyword research, SEO copywriting, site structuur en technische SEO verwachten. Team Yoast staat tijdens YoastCon ook klaar om je persoonlijk te helpen bij al jouw SEO vragen.

See you at YoastCon!

Deel dit bericht