Event aanmelden

Ook een event? Meld deze dan hier aan

Agenda

  • 25 september 2017

SEC504 – Cyber Security Week 2017

25 september start de Cyber Security Week in Den Haag. Een initiatief van HSD en verschillende HSD-partners. Ter ondersteuning van deze week organiseert SANS Institute de zesdaagse training SEC504: Hacker Tools, Techniques, Exploits and Incident Handling, die deelnemers voorbereidt op een GIAC-certificering.

De hands-on training wordt verzorgd door security expert en ervaren SANS-trainer Chris Dale. Hij heeft een achtergrond in systeem development en applicatiemanagement en is momenteel technisch leider op het gebied van penetratietesten en incidentafhandeling bij Netsecurity.

  • 25 september 2017

Powering the Future – The Network Sessions

Maandag 25 september vindt de eerste editie plaats van Powering The Future – The Network Sessions in de Amsterdam ArenA. Iedere maand komt een netwerk van innovators bij elkaar in de Amsterdam Innovation ArenA om ideeën over innovatie op het gebied van Sport en Live Events met elkaar uit te wisselen. Het thema van de eerste editie is Event Engineering. Hoe creeër je een event experience, hoe betrek je het publiek en welke innovatieve producten en diensten kun je daarvoor gebruiken?

Een netwerkborrel aan het eind van de middag met onder andere spreker Eric Keijer over Sensation en Mojo over het vergroten van de beleving voor de bezoeker. Ook is er aandacht voor de onderwerpen drone racing en esports.

  • 26 september 2017

The Future of High Tech 2017

During the StartupFest Europe, The Netherlands will be the epicenter for international startups, scale ups, investors, scientists, corporates and other innovators. Tuesday the 26st of September the next edition of The Future of High Tech ‘Towards a Smarter Industry’ will take place in Twente. During this one-day event we gather the brightest minds in emerging technologies and entrepreneurship. Industry leaders, investors and entrepreneurs are being brought together, facing their challenges.