Aimee Rutten bij of meergenaamd Verbeek
  • Aimee Rutten bij of meergenaamd Verbeek

  • 1 artikel
  • 25.496 views
  • 0 reacties

Aimee Rutten bij of meergenaamd Verbeek

Werkt bij
Jungle Minds
Functie
Visual Designer
Twitter
@JungleMinds
Linkedin
https://www.linkedin.com/in/aimeerutte...

Aimée is een nieuwsgierige creatieveling die werkzaam is als visual designer bij Jungle Minds. Naast het combineren van design met functionaliteit en gebruikersbehoefte heeft Aimée een grote interesse voor persuasive design en gamification. Aimée is nieuwsgierig van aard, wat resulteert in doordachte visuele uitingen met veel aandacht voor een sublieme gebruikerservaring.

Aimée heeft de bachelor Communication Multimedia Design behaald en daarvoor de diploma voor Grafische vormgeving. Ze heeft gewerkt aan projecten voor klanten als TNT, Oxxio, IMC en ABN Amro.

Voor Jungle Minds deed Aimée ervaring op als designer bij Tam Tam en BeBright. Naast haar werk bij Jungle Minds werkt Aimée als zelfstandig ondernemer.

Artikelen van Aimee Rutten bij of meergenaamd Verbeek

  • 2 april 2015 13:13

Online gedrag beïnvloeden met behavior design

Zeg eens eerlijk: hoeveel van jouw goede voornemens voor 2015 hou je nog steeds vol? Je voornemen om meer te sporten, gezonder te eten of te stoppen met roken lijkt zo simpel, echter houd je dit vaak maar enkele dagen of weken vol. Dit komt omdat het nog niet goed in je systeem zit. Mensen zijn irrationele gewoontedieren die het lastig vinden gedrag te veranderen. Maar het leuke is dat je hier als designer op in kunt spelen en zo gedrag kunt beïnvloeden.