Anne Rakhorst
  • Anne Rakhorst

  • 2 artikelen
  • 87.349 views
  • 4 reacties

Anne Rakhorst

Werkt bij
We Convert
Functie
Oprichter en eigenaar
Twitter
@annerakhorst
Linkedin
https://www.linkedin.com/in/annerakhor...

Anne Rakhorst is sinds 2005 actief in online marketing. In 2009 specialiseerde ze zich in zoekmachineoptimalisatie en in 2011 richtte zij haar eigen SEO-bureau We Convert op. Vanuit We Convert verzorgt ze SEO voor verschillende organisaties, zoals voor energieleverancier Nuon. Sinds 2014 is ze actief lid van de DDMA commissie Search.

Artikelen van Anne Rakhorst

  • 6 januari 2016 16:32

‘SEO is meer dan marketing, het is persoonlijk’

Wil Reynolds is oprichter en director of strategy van SEER Interactive. Op 11 februari 2016 spreekt hij als keynote speaker op het jaarlijkse Friends of Search congres. Hij doet geen voorspellingen over SEO in 2016, maar gaat wel uit van een bredere verspreiding van SEO door een organisatie in de komende jaren. Hierbij moet het feit dat het ménsen zijn die klikken en converteren komen vooral niet uit het oog verloren worden.

  • 7 januari 2015 15:30

‘UX is het nieuwe SEO’

De Amerikaanse Marianne Sweeny, inhouse search information architect van Portent Inc., komt naar Nederland. Thema: ‘De toekomst van earned media met User Experience (UX). Als specialist in gebruikerservaring weet ze nu hoe search en UX professionals samen een verenigd front kunnen vormen tegen de algoritmische tirannie van Google. Tijdens het Friends of Search congres op 19 februari 2015 zegt ze daarom: “UX is the new SEO”.