Redactie Emerce
  • Redactie Emerce

Redactie Emerce

Artikelen van Redactie Emerce

  • 27 juni 2017 06:17

Beleggersverereniging waarschuwt voor cryptovalutazeepbel

De Nederlandse beleggersvereniging VEB waarschuwt voor een cryptovalutazeepbel die elk moment kan klappen. De totale marktwaarde van alle cryptovaluta samen is dit jaar circa zes keer over de kop gegaan en is de grens van 100 miljard dollar voorbijgeschoten.

  • 27 juni 2017 05:12

Ouderen maken inhaalslag op sociale media

Acht op de tien Nederlanders van 12 jaar of ouder maken gebruik van sociale netwerken als WhatsApp, Facebook of Twitter. De afgelopen jaren is het gebruik hiervan onder ouderen toegenomen, terwijl dit onder jongeren nauwelijks is veranderd. Dat meldt het CBS. In 2016 was bijna 80 procent van de 12-plussers actief op sociale netwerken, in […]

  • 26 juni 2017 14:39

Nieuw bestuur voor Spotify

Sean Parker, vooral bekend als de oprichter van Napster, is uit het bestuur van Spotify gestapt, samen met Klaus Hommels. Zij maakten al jaren deel uit van het top van het bedrijf.

  • 26 juni 2017 14:05

Jongeren Innovatie Programma 2017: Let the games begin! (video)

In het insuranceLAB van het Verbond van Verzekeraars wordt nagedacht over de toekomst. Al vanaf 31 januari zijn zij druk bezig met het bedenken van dé innovatie, de 22 deelnemers aan het Jongeren Innovatie Programma van het Verbond. Werkzaam bij wel 14 verschillende verzekeringsmaatschappijen, maar voor dit programma zijn de krachten gebundeld. En vandaag is alweer de slotdag aangebroken.

  • 26 juni 2017 10:00

Groei multiplay-huishoudens vlakt af

De groei van het aantal Nederlandse huishoudens met multiplay-pakketten is aan het afvlakken. Al 84 procent van alle huishoudens in Nederland neemt twee of meer telecomdiensten (mobiele telefonie, vaste telefonie, breedband en/of televisie) af bij dezelfde aanbieder. Dat blijkt uit het Telecompaper-rapport Dutch Consumer Multiplay Market over het eerste kwartaal van 2017.