Redactie Emerce
  • Redactie Emerce

Redactie Emerce

Artikelen van Redactie Emerce

  • 19 augustus 2017 06:10

Infographic: de ultieme gids voor Growth Hacking

Of de term het gaat overleven, is de vraag, al was het maar omdat velen nog altijd niet weten wat Growth Hacking inhoudt. Het concept in het kort: Een bedrijf (digitaal) laten groeien wordt steeds moeilijker. Grote marketingcampagnes hebben hun kracht verloren en maken plaats voor kleine experimenten, continu testen en bijsturen. Kun je leren, zo blijkt uit deze infographic.

  • 18 augustus 2017 14:27

UberEATS vergroot bezorggebied Utrecht

UberEATS gaat op nog meer plekken in Utrecht maaltijden bezorgen. Zo kunnen inwoners van onder andere Oog in Al, Noordoost, Zuidwest, Nieuw Engeland en het Thomas a Kempisplantsoen ook via de app bestellen.

  • 18 augustus 2017 11:00

‘Bingekijken’ neemt toe dankzij Netflix

Het aantal ‘bingeviewende’ Nederlanders neemt toe. Keek in 2015 nog de helft van de Nederlanders één of meer afleveringen van een serie achter elkaar, inmiddels is dat 61 procent, grotendeels dankzij diensten als Netflix. Dat blijkt uit het rapport Video behaviour of Dutch consumers 2017 Q2.

  • 18 augustus 2017 10:41

Rechter: domeinnaam Werkstation wekt verwarring

Opmars Exploitatie Vastgoed moet haar handelsnaam en domeinnaam Het Werkstation van de rechtbank wijzigen. De onderneming in detachering en interim recruitment Het Werkstation had bezwaar tegen de nieuwe handelsnaam aangetekend. Het vastgoedbedrijf beheert een kantorencomplex in Heerhugowaard genaamd HAL Trade Center. Dat werd Het Werkstation omdat ruimtes en werkplekken in het pand voor langere of […]