Brechtje de Leij
  • Brechtje de Leij

  • 4 artikelen
  • 169.024 views
  • 12 reacties

Brechtje de Leij

Werkt bij
B-Digitized
Functie
Mobile Strategist
Twitter
@brechtjedeleij
Linkedin
https://nl.linkedin.com/in/brechtjedel...

Brechtje de Leij werkt als Mobile Strategist voor haar eigen bedrijf B-Digitized. Ze is bekend van haar succesvolle mobiele strategie bij NU.nl en wordt ook wel ‘Lady Geek’ genoemd; altijd bezig met de laatste technologische innovaties en gadgets. Ze heeft haar mobiele expertise verder opgebouwd met een succesvolle mCommerce app lancering bij Greetz, en als Product Director bij mobile agency Icemobile, waar ze verantwoordelijk was voor de mobiele strategie & development van Jumbo en ABN AMRO. Als social influencer deelt ze interessante content afgewisseld met grapjes op met name Twitter, en is door Quote dan ook bestempeld als "Heersende Twitteraar".

Artikelen van Brechtje de Leij

  • 24 maart 2017 06:25

De toekomst van media in de wereld van smart homes en connected cars

Het is best uitdagend om als traditioneel mediabedrijf mee te komen in de snelle wereld van mobiele innovatie. Was in 2014 nog 57 procent online via de smartphone, in 2016 is dat maar liefst 75 procent. We gaan van mobile-first naar mobile-only. Tijd om jullie even bij te praten over de laatste ontwikkelingen in mobiel.

  • 5 januari 2017 11:35

De vijf domste uitspraken over mobiel

Het is alweer 2017. Op naar weer een jaar vol nieuwe technologische innovaties! We gaan in 2017 vol door met chatbots, Virtual Reality, Augmented Reality, Articial Intelligence en natuurlijk met mooie native apps, hybride apps, (progressieve) web apps, instant apps en mobiel vriendelijke responsive en adaptive websites.

  • 6 juli 2016 09:30

Je app is een website, en het is hoog tijd de SEO op orde te brengen

In het nieuws lezen we de laatste tijd wat alarmerende berichten over apps. Alhoewel we de meeste mobiele tijd in apps doorbrengen, schijnen we app moe te zijn. We besteden maar aandacht aan een handvol apps , en met het uitkomen van slimme Chat Bots schijnen apps ook nog eens helemaal overbodig te worden.