Daphne Smaling
  • Daphne Smaling

  • 4 artikelen
  • 95.406 views
  • 3 reacties

Daphne Smaling

Werkt bij
Traffic Builders
Functie
Online Advertising Consultant
Twitter
@trafficbuilders
Linkedin
https://www.linkedin.com/in/daphne-sma...

Voordat Daphne bij Traffic Builders gestart is, heeft zij de opleiding Communication & Multimedia design gevolgd in Amsterdam en daarna in verschillende online marketing gerelateerde functies gewerkt. Zowel aan bureauzijde als aan klantzijde en zowel breed als online marketeer als specifieke functies als e-mail campagne manager en SEM consultant.
Nu heeft ze haar plekje helemaal gevonden als Online advertising specialist waar nóg meer controle uitgeoefend kan worden op gewenst resultaat en ik creatief, strategisch en analytisch bezig kan zijn.

Artikelen van Daphne Smaling

  • 10 augustus 2017 13:00

Slimme toepassingen voor mobiele marketingcampagnes

Om meer gevoel bij te krijgen van de voordelen en de mogelijkheden binnen mobile advertising, heb ik de meest toffe toepassingen en cases verzameld in dit blog. Ook kijken we naar de huidige en toekomstige ontwikkelingen. Wordt het niet tijd dat AR meer geïntroduceerd wordt in online advertising? En wat kun je precies doen met de mensen die hun mobiel gebruiken in je fysieke winkel? 

  • 21 oktober 2016 16:00

Adverteren op YouTube: de do’s en don’ts

Je wilt op YouTube adverteren. Maar waar begin je dan en wat kun je er precies mee? In dit blog doorlopen we op hoofdlijnen de stappen en aandachtspunten van het starten met YouTube binnen je marketingstrategie.