Eduard Blacquiere
  • Eduard Blacquiere

  • 5 artikelen
  • 181.744 views
  • 47 reacties

Eduard Blacquiere

Werkt bij
OrangeValley
Functie
Senior SEO Consultant
Twitter
@edwords
Linkedin
http://nl.linkedin.com/in/eduardblacqu...

Naast zijn werk als SEO specialist, doceert, schrijft en spreekt Eduard over ontwikkelingen in zoekmachinemarketing. Als student hield hij zich hier al mee bezig en studeerde af op een uitgebreid onderzoek naar de zoekmachinemarketing markt in Nederland.

Artikelen van Eduard Blacquiere

  • 31 oktober 2011 12:05

Hoger Google rendement door Rich Snippets

Google verrijkt haar zoekresultaten met steeds meer informatie, bijvoorbeeld met beoordelingen van gebruikers. Maar wat leveren deze Rich Snippets op? Een case van Independer.nl laat het zien.

  • 28 oktober 2010 09:00

‘SEO moet onderdeel van de hele organisatie zijn’

De financiële vergelijkingssite Independer.nl schakelde de hulp in van OrangeValley in om de zorgvuldig opgebouwde eerste positie in Google te behouden. Dat lukte boven verwachting. Al zorgde een kleine fout voor het tijdelijk volledig wegvallen van de vindbaarheid.

  • 15 april 2010 16:58

Zoekmachinemarketing te veel als een eiland gezien

Zoekmachines worden nog te vaak als individueel mediakanaal ingezet en behandeld. Daarmee lijkt zoekmachinemarketing een zeer effectief instrument, omdat de laatste stap in het koopproces van mensen vaak via zoekmachines gaat. Dat is niet helemaal eerlijk, meent Eduard Blacquière, Senior SEO Consultant bij OrangeValley.

  • 29 september 2009 10:23

Zoekmachinemarketing moet integreren

Aanbieders van zoekmachinemarketing moeten zich meer aansluiten bij andere mediadisciplines in plaats van ze aan te vallen. De aanbieders van zoekmachinemarketing die blijven verkondigen hoe buitengewoon goed het medium zoekmachine presteert, moeten hun houding veranderen.

  • 7 september 2009 11:40

Zoekmachinemarketing mist transparantie

Veel zoekmachinemarketing aanbieders, die zichzelf vaak veel expertise en ervaring toeschrijven, beweren de wijsheid in pacht te hebben. In het land der blinden is eenoog koning. Met beloftes van garanties op een nummer 1-positie verleiden ze onwetende opdrachtgevers. Met schadelijke gevolgen als resultaat.