Egbert van Keulen
 • Egbert van Keulen

 • 537 artikelen
 • 13.829.401 views
 • 143 reacties

Egbert van Keulen

Werkt bij
Deloitte Innovation
Functie
Online Manager
Twitter
@egbertvankeulen
Linkedin
http://www.linkedin.com/in/egbertvanke...
Google+
https://plus.google.com/+EgbertvanKeul...

Egbert van Keulen is voormalig Manager Expert Content bij Emerce en werkte in die hoedanigheid met de kennisexperts die publiceren op Emerce. Egbert is vijf jaar werkzaam geweest bij eBay, waarvan de laatste 2,5 jaar als Operationeel Manager voor eBay.nl. Gedurende de jaren daarna heeft hij online taleninstituut Myngle.com mede-opgericht. Sinds Oktober 2017 is hij Online Manager voor het platform DeloitteSmartReports.com.

Artikelen van Egbert van Keulen

 • 7 september 2017 11:54

Bomberbot: ‘Waarom we kinderen moeten leren programmeren’

Bomberbot wil programmeren wereldwijd onderdeel maken van het onderwijs voor kinderen. Oprichter Christian Bello: ‘Mijn eigen achtergrond? Ik kreeg mijn eerste computer toen ik zeven was. Ik was op slag verliefd. Omdat ik zo nieuwsgierig was naar technologie, leerde ik al programmeren vanaf mijn dertiende. Ik ben ook altijd geïnteresseerd geweest in ondernemen. Nu heb ik die twee passies samengebracht. Ik denk dat mensen mij een typische nerd vinden. Dat ben ik ook.’

 • 26 augustus 2017 05:51

Waarom is Ronald Prins (oprichter Fox-IT) de levende nachtmerrie van spionnen, activisten en hackers?

Presentator Paul van Riessen van 7 Ditches TV noemt hem de levende nachtmerrie van spionnen, activisten en hackers. Ook de titel ‘Machtigste Nerd van Nederland’ valt. Ronald Prins (oprichter Fox-IT) beaamt niet direct dat deze titel hem op het lijf geschreven is, wel geeft hij toe dat technische nerds steeds machtiger lijken te worden anno 2017. Minister-president Mark Rutte kan ongestoord én veilig bellen door Fox-IT? Prins: ‘Een van de dingen die wij leveren zijn bijzondere telefoons die door bewindspersonen gebruikt worden.’

 • 17 augustus 2017 16:50

Stijn Postema (onderzoeksjournalist): ‘Drones worden steeds goedkoper, steeds beter en steeds veiliger’

De dagen dat een journalist alleen op pad ging met een opschrijfboekje zijn voorbij. Met een mobiele telefoon heeft een journalist een geavanceerd opnameapparaat/videorecorder op zak. En ook drones bieden kansen. Journalist Stijn Postema onderzocht al weer in 2014 voor nieuwejournalistiek.nl de mogelijkheden en onmogelijkheden van drones in de journalistiek.

 • 4 augustus 2017 14:48

John Olivieira (Publicism): ‘Kan blockchaintechnologie de vrije pers helpen?’

De Nederlandse social enterprise Publicism onderzoekt of blockchain technologie de vrije pers kan helpen. Gesteund met 50.000 euro van het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek bouwt Publicism op dit moment hard aan een proof of concept. “We zagen ontwikkelingen met betrekking tot de blockchain: een decentraal distributiesysteem. Dus wij dachten: hoe mooi zou het zijn als dat systeem onze problemen zou oplossen. Dus dat je de regels die je nu in een redactie met elkaar afspreekt in een decentraal distributiesysteem zou kunnen borgen”, aldus co-founder John Olivieira

 • 27 juli 2017 10:15

Lior Bornshtain (Otly): ‘Wij leren kinderen hoe het is om met geld om te gaan’

Het is belangrijk dat je al vroeg leert om met geld om te gaan. Maar kinderen van zes geef je (als de bank het al toelaat) niet de vrije beschikking over een bankrekening. Otly is een virtuele rekening. Het is een app die ouders en kinderen kunnen installeren en die doet denken aan een bankrekening, maar werkt met virtueel geld. Echt geld uitgeven gaat echter alleen na toestemming en backing van de ouders.

 • 13 juli 2017 12:39

Fadoa Schurer (Embot.ai): ‘Met een slimme bot verkoop je meer’

Uitgebreid onderzoek door de Universiteit van Oxford en Yale onder 260 kunstmatige intelligentie specialisten voorspelt dat een online verkoper in de toekomst beter, sneller en goedkoper zal zijn dan een retailverkoper in een winkel. Die online verkoper zal een bot zijn. Embot.ai specialiseert zich in Nederlandstalige slimme chatbots in de e-commerce. Çhatbots zijn in staat om een vrije conversatie met je aan te gaan, aldus CCO Fadoa Schurer bij Top Names.

 • 11 juli 2017 09:56

Slaven Mandic (Wayne Parker Kent): ‘We zijn veel meer dan alleen content’

Wayne Parker Kent is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot een bedrijf van formaat. Met 100 medewerkers en een heuse HR manager telt de online uitgever echt mee. Partner Slaven Mandic vertelt in Top Names over de plannen in het buitenland, Het aandeel vanMediahuis, de overname van One More Thing en de verschuiving van puur content naar content en techniek.