Erwin Boogert
 • Erwin Boogert

 • 9.124 artikelen
 • 341.697.813 views
 • 15.482 reacties

Erwin Boogert

Werkt bij
Emerce
Functie
Journalist
Twitter
@erwinboogert
Linkedin
http://nl.linkedin.com/in/erwinboogert

Erwin Boogert werkt vanuit Rotterdam en het Emerce HQ in Amsterdam. Hij is vast medewerker van Emerce. Heb je nieuws, tips, roddels of achterklap voor hem? Vertrouwelijk e-mail kan altijd naar erwin@emerce.nl. Graag zelfs. Korte heads ups ook. Verwacht niet per definitie een antwoord. Tenzij jij hét antwoord op overvloed aan e-mail hebt.

Erwin volgt ontwikkelingen op het gebied van vaste en mobiele infrastructuur, de exploitatie van resulterende toepassingen, het geld, de regels en de spelers.

Artikelen van Erwin Boogert

 • 18 augustus 2017 14:57

GroupM en adverteerders eisen betere viewability

De mediatak van WPP, GroupM, voert nieuwe eisen door aan de viewability van reclame op websites, video en social apps. Het wordt gesteund door grote klanten als Unilever, Shell, Subway en Volvo. Vanwege de grote reclamebudgetten van deze bedrijven luisteren internetbedrijven daar naar.

 • 18 augustus 2017 09:01

Usabilla opent drie internationale kantoren

Technologiebedrijf Usabilla opent drie nieuwe kantoren in het buitenland om de lokale klanten beter te kunnen bedienen. Vorige maand ging Berlijn live, vorige week Londen en volgende maand Sydney.

 • 18 augustus 2017 06:19

Jeroen Verkroost nieuwe MD Digital Omnicom Nederland

Omnicom Media Group Nederland stelt per 1 september Jeroen Verkroost aan als Managing Director Digital. Zijn aanstelling hangt samen met een flinke investeringsimpuls op het gebied van data, technologie en analytics bij het bureau.o

 • 17 augustus 2017 13:02

Foodora integreert in POS-systeem restaurants

Restauranthouders kunnen de bezorgdiensten van Foodora direct gaan integreren in hun kassasysteem. Technologieleverancier Cashdesk werkt ook aan de integratie van Uber Eats en, zodra de techniek het toelaat, ook Deliveroo.

 • 17 augustus 2017 11:56

Honderdduizenden Nederlanders op datingapp Happn

De nieuwe populaire datingapp Happn heeft in Nederland, naar eigen zeggen, zeshonderdduizend gebruikers. Van hen zou ongeveer de helft maandelijks actief zijn. Het aantal downloads groeit rap en de app kan zichzelf zachtjesaan gaan beschouwen als concurrent voor Tinder.

 • 16 augustus 2017 06:36

Marktplaats vreest Facebook niet als concurrent

’s Werelds grootste website gaat in Nederland de directe concurrentie aan met Marktplaats.nl. De eBay-dochter lijkt zich echter geen zorgen te maken. “Concurrentie is nog een grotere stimulans om ons platform elke dag weer verder te verbeteren”, klinkt het nuchter.

 • 15 augustus 2017 15:03

Zoomin.TV sluit aan op WeChat

Uitgever Zoomin.TV uit Amsterdam tekent een samenwerking met het Chinese Tencent en kan daardoor op eigen officiële kanalen zijn video’s gaan uitzenden op WeChat, Qzone en Kuaibao.