Erwin Boogert
  • Erwin Boogert

  • 9.620 artikelen
  • 365.981.602 views
  • 15.969 reacties

Erwin Boogert

Werkt bij
Emerce
Functie
Journalist
Twitter
@erwinboogert
Linkedin
http://nl.linkedin.com/in/erwinboogert

Erwin Boogert werkt vanuit Rotterdam en het Emerce HQ in Amsterdam. Hij is vast medewerker van Emerce. Heb je nieuws, tips, roddels of achterklap voor hem? Vertrouwelijk e-mail kan altijd naar erwin@emerce.nl. Graag zelfs. Korte heads ups ook. Verwacht niet per definitie een antwoord. Tenzij jij hét antwoord op overvloed aan e-mail hebt.

Erwin volgt ontwikkelingen op het gebied van vaste en mobiele infrastructuur, de exploitatie van resulterende toepassingen, het geld, de regels en de spelers.

Artikelen van Erwin Boogert

  • 23 februari 2018 11:56

P&G: Nog minder mediabureaus en strenger op online

P&G gaat komende jaren nog eens vierhonderd miljoen dollar extra besparen op marketinguitgaven bovenop de 750 miljoen die het afgelopen twee jaar realiseerde. Het aantal mediabureaus waarmee wordt gewerkt wordt met eenderde teruggebracht en de eisen aan online partners worden strenger.

  • 23 februari 2018 08:08

NY Times voorspelt emoties lezers op nieuwsverhalen

De Amerikaanse krant NY Times heeft kunstmatige intelligentie ontworpen waarmee het de emotionele reacties van zijn lezers en kijkers kan voorspellen op alle items die in de krant verschijnen. Die product, Project Feels, wordt gebruikt voor de productie van reclamecampagnes van grote merken.

  • 23 februari 2018 06:16

Gartner: Verkoop smartphones daalt voor het eerst

In het vierde kwartaal van 2017 werden 408 miljoen smartphones verkocht wereldwijd. Dat is 5,6 procent minder dan een jaar geleden. Dat is een primeur volgens onderzoeker Gartner. Niet eerder zag het een dáling in de verkoop van het aantal smartphones.

  • 22 februari 2018 16:00

Telecombranche presenteert opvolger sms

De GSM Association, de mondiale brancheorganisatie voor mobiele aanbieders, presenteert op het Mobile World Congress volgende week de opvolger van SMS: het multimediale, interactieve RCS. De eerste publieke proeven worden gedaan met grote reis- en retailbedrijven.

  • 22 februari 2018 11:53

NIMA neemt belang in Marketingfacts

Beroepsvereniging voor marketing, communicatie en sales NIMA neemt een belang in Marketingfacts. De aandeelhouders BBP Media en NIMA willen de site verder doorontwikkelen richting een kennisinstituut.

  • 21 februari 2018 06:36

Jorik Dopmeijer (AH) naar Nike

Jorik Dopmeijer, verantwoordelijk voor AH’s Appie en voorheen voor NU.nl, gaat per 1 april aan de slag bij Nike als product manager Retail Experiences EMEA.