Erwin Boogert
 • Erwin Boogert

 • 9.774 artikelen
 • 374.034.404 views
 • 16.068 reacties

Erwin Boogert

Werkt bij
Emerce
Functie
Journalist
Twitter
@erwinboogert
Linkedin
http://nl.linkedin.com/in/erwinboogert

Erwin Boogert werkt vanuit Rotterdam en het Emerce HQ in Amsterdam. Hij is vast medewerker van Emerce. Heb je nieuws, tips, roddels of achterklap voor hem? Vertrouwelijk e-mail kan altijd naar erwin@emerce.nl. Graag zelfs. Korte heads ups ook. Verwacht niet per definitie een antwoord. Tenzij jij hét antwoord op overvloed aan e-mail hebt.

Erwin volgt ontwikkelingen op het gebied van vaste en mobiele infrastructuur, de exploitatie van resulterende toepassingen, het geld, de regels en de spelers.

Artikelen van Erwin Boogert

 • 26 april 2018 08:59

Ahold Delhaize launching partner Innovation Center for AI

Vandaag wordt het Innovation Center for Artificial Intelligence (ICAI) in Amsterdam gelanceerd. Daar werken wetenschap en het bedrijfsleven in Nederland samen aan artificiële intelligentie. Het eerste lab, AIRlab,wordt opgezet met Ahold Delhaize waarbij veel aandacht zal zijn voor bol.com en Albert Heijn.

 • 26 april 2018 06:15

Golfportal Leadingcourses: ‘Marktleider in Europa’

Onbekend bij het algemene publiek, maar ondertussen onmisbaar voor de actieve golfspeler is het reviewportal Leadingscourses.com uit Utrecht. Het bedrijf bereidt zich voor op de komende concurrentiestrijd met de niet-Europese giganten die komen en doet dat vanuit de positie als lokaal marktleider.

 • 24 april 2018 14:02

Schiphol prikkelt reclamewereld met campagne

Schiphol wil zich in het vizier van de reclamewereld werken met een pop-up mini-reclamebureau. Marketeers en bureaus mogen briefings sturen en krijgen binnen 24 uur een concept-op-maat- met Schipholmedia.

 • 24 april 2018 12:56

Taxidienst Didi naar Mexico

De ‘Chinese Uber’ Didi opent zijn eerste eigen buitenlandse filiaal. Daar gaat het de directe concurrentie aan met zijn aandeelhouder Uber.

 • 24 april 2018 07:52

Peak Capital zoekt prille start-ups met ‘hackathon’

Investeringsfonds Peak Capital organiseert op 8 juni een zogeheten fundathon voor prille start-ups. Mensen achter het fonds en adviseurs spijkeren een selecte start-ups een dag lang bij en degene die met het beste bestedingsplan voor een investering van honderdduizend euro krijgt die daadwerkelijk.

 • 23 april 2018 12:53

TripAdvisor koopt softwarebedrijf Bókun

TripAdvisor koopt softwarebedrijf Bókun uit IJsland om zijn niet-hotelomzet een impuls te geven. De start-up levert software om aanbieders van trips en activiteiten online te brengen.

 • 23 april 2018 11:47

Amazon lanceert AWS Blockchain Templates

Amazon is de volgende IT-gigant die zich begeeft in de wereld van blockchaintechnologie. Met de lancering van AWS Blockchain Templates wil het bedrijven helpen eenvoudig een netwerk op Ethereum of Hyperledger Fabric op te zetten.