Erwin Boogert
  • Erwin Boogert

  • 9.884 artikelen
  • 379.416.551 views
  • 16.150 reacties

Erwin Boogert

Werkt bij
Emerce
Functie
Journalist
Twitter
@erwinboogert
Linkedin
http://nl.linkedin.com/in/erwinboogert

Erwin Boogert werkt vanuit Rotterdam en het Emerce HQ in Amsterdam. Hij is vast medewerker van Emerce. Heb je nieuws, tips, roddels of achterklap voor hem? Vertrouwelijk e-mail kan altijd naar erwin@emerce.nl. Graag zelfs. Korte heads ups ook. Verwacht niet per definitie een antwoord. Tenzij jij hét antwoord op overvloed aan e-mail hebt.

Erwin volgt ontwikkelingen op het gebied van vaste en mobiele infrastructuur, de exploitatie van resulterende toepassingen, het geld, de regels en de spelers.

Artikelen van Erwin Boogert

  • 20 juni 2018 08:54

Reshift koopt BesteProduct.nl

Mediabedrijf Reshift uit Haarlem neemt review- en vergelijkingssite BesteProduct.nl over. Daarmee wordt het een volle zuster van Kieskeurig.nl.

  • 20 juni 2018 06:29

Investeerder CNBB koopt Add to Favorites

De eigenaar van Spotler, CNBB Venture Partners, koopt Add to Favorites uit Utrecht. De investeerder rijgt een volgende kraal aan zijn ketting met specialisten in marketing automation.

  • 19 juni 2018 15:01

Taxi-app Didi naar Australië

De Chinese taxi-app Didi Chuxing zet zijn agressieve groeiplannen voort en gaat later deze maand van start in Australië. Japan volgt daarna.

  • 19 juni 2018 11:30

Campagnepanel: Knorr maakt creatief gebruik van AI

‘Eat Your Feed’ verandert je Insta-feed in een menukaart. Met recepten die mogelijk worden gemaakt door Knorr. Het merk van Unilever heeft in Engeland een campagne draaien dat gepersonaliseerde maaltijden maakt op basis van iemands specifieke ervaringen. Een AI-tool leest zijn feed uit en zoekt overeenkomsten met een receptendatabase. De draai naar het exotische is het gevolg van een herpositionering van het merk Knorr. De marketeers werken niet enkel meer met demografische kenmerken maar pakken het domein ‘flavour & foodiness’.

  • 19 juni 2018 06:21

Europese Commissie benoemt denktank AI

De Europese Commissie stelt een groep van vijftig topexperts aan om te helpen bij de beeldvorming en regelvorming rondom kunstmatige intelligentie. Ze gaan ook nadrukkelijk werken aan ethische regels.