2 Artikelen
118.491 Views
2 Reacties

Jeroen Olthof

Jeroen Olthof werkt sinds september 2014 voor Mirabeau als Service Delivery Manager. Mirabeau helpt klanten online succesvol te maken. In de rol van Service Delivery Manager is hij verantwoordelijk voor de kwaliteit van dienstverlening op het gebied van continues deployment, managed services en managed hosting van grote en bekende retailers in E-commerce.

Daarvoor is Jeroen in diverse rollen verantwoordelijk geweest voor sales en (new) business development, waarvan sinds 2010 in ondersteunende diensten en development voor bekende online formules. Sinds 2010 is zijn focus zich in het bijzonder gaan richten op het versterken van de online positie. Hij begrijpt dat het internet in toenemende mate dé bron voor informatie en kennisdeling zal zijn en dat het ontwikkelen van autoriteit en betrouwbaarheid hierin het verschil zullen maken.

In zijn artikelen zal hij vooral nadruk gaan leggen op de noodzaak om online strategieën te ontwikkelen. Zij doel is om organisaties te helpen bewust te worden van veranderingen welke op dit moment plaatsvinden en welke consequenties dit zal hebben.