Jeroen Voets
  • Jeroen Voets

  • 5 artikelen
  • 581.786 views
  • 9 reacties

Jeroen Voets

Werkt bij
BeatSeconds
Functie
Operations Manager
Twitter
@beatseconds
Linkedin
http://www.linkedin.com/in/jeroenvoets

Jeroen Voets is medeoprichter en Operations Manager van BeatSeconds. BeatSeconds is gespecialiseerd in het verkorten van laadtijden van websites, webshops en webapplicaties. Traagheid is immers direct van invloed op de tevredenheid van bezoekers, hun conversie en daarmee het online rendement. Met als motto ‘het moet en kan altijd sneller’, helpt Jeroen organisaties met het optimaliseren van hun web performance.

Artikelen van Jeroen Voets

  • 22 oktober 2013 15:00

Hoe optimaliseer ik mijn website performance?

Wat zijn concrete punten waarmee de performance van een website of webshop verbeterd kan worden? Er zijn verschillende bronnen te gebruiken om de verbeterpunten te bepalen. Zowel Google als Yahoo bieden hier uitstekende mogelijkheden voor. De verbeterpunten zijn vooral van toepassing op de optimalisatie van hetgeen de bezoeker ziet: de front-end van de website.

  • 25 september 2013 07:00

De beste manier om je websiteperformance te meten

Dit artikel gaat over het verkrijgen van inzicht in de performance van je website. Hiervoor zijn diverse (monitoring) tools beschikbaar. Enerzijds vanuit het perspectief van de eindgebruiker (van buitenaf gemeten), anderzijds vanuit het perspectief van de hostingprovider (van binnenuit gemeten).

  • 21 augustus 2013 12:00

Content of snelheid. Wat is belangrijker?

Dit artikel gaat over het dilemma waarmee elke eigenaar van een website of webshop wordt geconfronteerd. Bezoekers aan uw website willen namelijk een rijke gebruikerservaring én websites die steeds sneller laden. Wordt er gekozen voor functies en content, of voor korte laadtijden?

  • 31 juli 2013 08:00

Laadtijden in relatie tot internetsnelheid en locatie

In het vorige artikel dat onlangs in deze reeks is verschenen, hebben we uitgebreid stilgestaan bij het belang van een optimale website performance. Een snelle website draagt direct bij aan een optimale gebruikerservaring, een betere positie in zoekmachines en een hogere conversie. Samengevat: de laadtijden beïnvloeden direct het rendement van uw website of webshop.

  • 23 juli 2013 15:00

Het verband tussen laadtijden en website rendement

In de komende weken zullen wij enkele artikelen publiceren over website performance. Vandaag beginnen we met een artikel over het belang van een website met optimale laadtijden. Uiteindelijk eindigen wij met concrete tips om de performance van uw website te verbeteren.