Frank Meeuwsen
  • Frank Meeuwsen

  • 6 artikelen
  • 515.188 views
  • 1 reactie

Frank Meeuwsen

Werkt bij
KPN & Co
Functie
Eindredacteur KPN & Co
Twitter
@frankmeeuwsen
Linkedin
nl.linkedin.com/in/frankmeeuwsen
Google+
https://plus.google.com/+FrankMeeuwsen...

Frank Meeuwsen is eindredacteur van KPN & Co, het zakelijk blog waar op een praktische manier inzicht gegeven wordt over hoe de technologie van vandaag ondernemers kan helpen beter te ondernemen. Wil je meer weten over ondernemen in de cloud? Download dan het gratis ebook “Ondernemen in de cloud”.

Artikelen van Frank Meeuwsen

  • 14 januari 2014 07:00

Infographic: Kies direct welke clouddienst het beste past

De keuze voor een clouddienst is nog niet zo snel gemaakt. Want wat wil je bereiken? Die vraag is voor elke ondernemer weer anders. Wil je vooral bestanden delen met collega’s? Of zoek je een veilige back-up? Ga je met je kantoor volledig in de cloud werken of moeten je medewerkers op de web een veilige mobiele verbinding hebben?

  • 10 januari 2014 10:00

Groei maakt uitgebreidere software noodzakelijk

Nieuwe en bestaande internetverbindingen veel sneller en goedkoper maken, dat is in Jip- en Janneketaal wat Effect Photonics uit Eindhoven doet. Het bedrijf heeft een chip ontwikkeld die op een eenvoudige en energiezuinige manier de internetsnelheid kan upgraden. Een interview met CFO Dennis Maas.

  • 16 december 2013 13:00

De voor- en nadelen van een BYOD-strategie

De kans is groot dat je er al enige tijd mee te maken hebt, of er op zijn minst van gehoord hebt: Bring Your Own Device (BYOD). Een trend waarbij werknemers hun eigen laptops, tablets en smartphones gebruiken op het werk. Dat brengt natuurlijk voordelen met zich mee voor beide partijen, maar er kleven ook zeker nadelen aan.

  • 13 december 2013 12:57

Checklist: wat moet je doen als je clouddienst-account wordt gehackt?

Veiligheid is een belangrijk punt bij het gebruik van clouddiensten: je slaat je gegevens op in de wolken, maar ben jij ook echt de enige die er bij kan? Waar moet je aan denken als het heel ernstig misgaat en je bijvoorbeeld geen toegang meer hebt tot je account? Welke mogelijkheden heb je? En wat mag je op zo’n moment eigenlijk van je clouddienst verwachten?

  • 12 december 2013 17:00

Wat zijn de voor- en nadelen van clouddiensten?

Clouddiensten zien we steeds meer in de zakelijke omgeving opduiken. Dat is geen verrassing gezien de vele voordelen. Maar als je naar het lijstje met nadelen kijkt, is het eveneens begrijpelijk dat veel bedrijven nog even de kat uit de boom kijken. Goed advies, gebaseerd op een volledige inventarisatie van de wensen en eisen kan hierbij helpen. Wij zetten een aantal voor- en nadelen van clouddiensten op een rij.