Robert Doggers
  • Robert Doggers

  • 9 artikelen
  • 716.250 views
  • 13 reacties

Robert Doggers

Werkt bij
Yune
Functie
Creatief directeur
Twitter
@letsgosocial
Linkedin
http://nl.linkedin.com/in/robertdogger...

Robert Doggers heeft in 2007 Yune, bureau voor contentcreatie en social media mede opgericht. Daarnaast blogt hij (Letsgosocial.nl) over social media. Hiervoor werkte hij als oprichter en hoofdredacteur voor het multimediale uitgaansplatform NL Unlimited (o.a. bekend van NL20 uitgaansmagazine). Verder heeft Robert Doggers gewerkt bij Lost Boys en voor verschillende reclamebureaus.

Artikelen van Robert Doggers

  • 2 december 2011 10:20

Coca-Cola vs. Pepsi, een Facebook engagement case study

Coca-Cola en Pepsi, misschien wel de grootste rivalen ter wereld. Sinds jaar en dag nemen de twee frisdrankproducenten het tegen elkaar op. Eerst offline, tegenwoordig ook online. Hoe scoren beide partijen eigenlijk als het om engagement op Facebook gaat?

  • 10 november 2011 13:17

Infographic: Social media strategie in 13 stappen

Een social media strategie is de basis voor het social succes van een bedrijf. Het vormt de hoe en waarom van alle activiteiten op social media. Deze infographic zet proces van het creëren van een social media strategie uiteen.

  • 12 oktober 2011 13:01

Facebook populair bij personeelswerving

Social media spelen een steeds grotere rol bij het vinden van nieuw talent voor organisaties. Uit onderzoek blijkt dat werkgevers LinkedIn voornamelijk gebruiken om personeel te werven voor leidinggevende functies en Facebook om in contact te komen met studenten en afgestudeerden.

  • 20 september 2011 11:01

Vier succesvolle Facebookacties

Als je jaren geleden als marketeer een nieuwe actie wilde opzetten, dan deed je meer moeite om kandidaten te vinden dan tegenwoordig, is te lezen op Mashable. Facebook heeft een interessante positie ingenomen op het gebied van online acties. Daar zijn genoeg potentiële deelnemers te vinden.

  • 13 april 2011 15:48

Social video: wat je altijd al wilde weten

Als je het hebt over social media, dan heb je het al snel over content. Dat is tegenwoordig vaak videocontent. Op Social Media Examiner trof ik een artikel aan met 26 manieren om met video de interactie en engagement aan te gaan met klanten.

  • 12 april 2011 10:46

Ben&Jerry’s op Facebook

De Nederlandse pagina op Facebook van Ben&Jerry’s is een lust voor het oog. En omdat het qua vormgeving van het scherm afspettert is het al de moeite waard op de pagina te laten zien zonder dat je er iets bij vermeldt.