Roy Lenders
  • Roy Lenders

  • 3 artikelen
  • 44.198 views
  • 2 reacties

Roy Lenders

Werkt bij
Digital Operating Models
Functie
Eigenaar
Twitter
@roylenders
Linkedin
https://nl.linkedin.com/in/roy-lenders...

Roy Lenders is eigenaar van Digital Operating Models, een eCommerce bedrijf actief op meer dan 30 kanalen in heel Europa (eigen websites en marktplaatsen), momenteel met name actief in de vitaminen, voedingsupplementen en superfoods (met in Nederland bijvoorbeeld Topvitamins.nl ). Daarnaast is Roy part-time Lector Supply Chain bij de Fontys Hogescholen, mede-eigenaar van Genzai (artificial intelligence bureau) en tevens voorzitter van de expertgroep Inkoop & Supply Chain bij ShoppingTomorrow.

Artikelen van Roy Lenders

  • 13 september 2017 13:00

Artificial Intelligence, een introductie en de impact op logistiek (1)

Hoewel je de laatste tijd veel hoort over de term Artificial Intelligence (AI), Kunstmatige Intelligentie of Machine Learning zijn er maar weinig mensen die het vakgebied echt begrijpen. Er wordt geschat dat er wereldwijd slechts circa 10.000 experts zijn op dit vakgebied. Voor meer dan 95 procent betreft dit academici dan wel researchers in dienst van de grote technologiebedrijven (Facebook, Google, Apple, Amazon, IBM etcetera).

  • 8 december 2016 13:00

Hoe kun je een SQL injection attack voorkomen?

Als we terugkijken op de meest in het oog springende gegevenshacks in de afgelopen jaren, betreft een groot deel hiervan de zogenaamde SQL injection attacks. Vrijwel alle grote data hacks waren het resultaat van SQL injection attacks. Maar wat is een SQL injection attack eigenlijk en hoe kun je deze voorkomen?

  • 6 april 2016 11:14

Internationale e-fulfilment: tax, financiën en logistiek gaan hand in hand

Internationale e-fulfilment: wat zijn de uitdagingen bij uitbreiding naar andere productgroepen en wat bij uitbreiding buiten de Europese Unie? De trend naar steeds meer internationale e-fulfilment is niet te stoppen. Zo ben ikzelf met mijn eigen bedrijf momenteel actief in alle landen van de Europese Unie maar ben ik nu bezig om de volgende stappen te plannen ten aanzien van een echte global e-fulfilment operatie. En daar merk je wel dat veel dingen nog ‘onbekend’ terrein zijn.