14 Artikelen
579.643 Views
5 Reacties

Stephan Makatita

Stephan is een interim marketingstrateeg / marketing- en communicatiemanager. Al ruim twintig jaar helpt hij bedrijven, organisaties, Rijksoverheden, gemeentes en non-profit, in en naar een totale marketingstrategie. Het is een expert die zijn eerste website ruim 24 jaar, een kwart eeuw, geleden in html typte. En sindsdien heeft hij een ongewone interesse voor dit marketingkanaal met eindeloze mogelijkheden.


Zijn expertise ligt op het snijvlak van creativiteit, strategie en internet. Binnen zijn opdrachten gebruikt hij waar mogelijk lean en agile methodieken. Hierbij heeft hij veel oog voor detail en legt hij zijn doelen gezond hoog neer. De klant en zijn customer journey staan bij hem altijd centraal, no matter what. Daarnaast voelt hij zich als een vis in het water bij verandering, vernieuwing en de mouwen opstropen. 


Bij het aansturen van teams stelt hij zich op als een faciliterend leider. In de rol van coach motiveert hij mensen. Door de diversiteit van opdrachtgevers is Stephan gewend om binnen verschillende bedrijfsculturen te werken, met verschillende belangen en verschillende soorten mensen.