6 Artikelen
198.466 Views
7 Reacties

Tim Keegstra

Tim Keegstra is geboren in Utrecht en opgegroeid in Nieuwegein. Naast zijn studie Economics en Business Economics aan de Universiteit Utrecht, heeft Tim 5 jaar gewerkt in het primair en secundair onderwijs. Eerst werkte Tim als lerarenopleider lichamelijke opvoeding, daarna als docent Economie. Na deze tijd in het onderwijs wilde Tim graag aan de slag als Online Marketeer. Tijdens het traineeship van Traffic Builders ontdekte Tim dat Online Advertising zeg maar 'zijn ding' is. Na een korte tijd als Digital Advertising Consultant - SEA is hij nu werkzaam als Product Manager SEA bij Traffic Builders. Hij vindt plezier in het analyseren van grote hoeveelheden data en gaat daarin opzoek naar trends die voor zijn klanten kansen bieden. In zijn vrije tijd speelt Tim graag een potje basketbal of gaat hij naar de sportschool. Verder reist Tim met veel plezier door Europa als trainer en voorzitter van Europees Jeugd Parlement conferenties. Hier kan Tim zijn onderwijs ei kwijt in het opleiden en begeleiden van jongeren in leidinggevende functies.
Tijdens het traineeship van Traffic Builders ontdekte Tim dat Online Advertising zeg maar 'zijn ding' is. Sindsdien is Tim als Online Advertising Consultant - SEA werkzaam bij Traffic Builders. Hij vindt plezier in het analyseren van grote hoeveelheden data en gaat daarin opzoek naar trends die voor zijn klanten kansen bieden.
In zijn vrije tijd speelt Tim graag een potje basketbal of gaat hij naar de sportschool. Verder reist Tim met veel plezier door Europa als trainer en voorzitter van Europees Jeugd Parlement conferenties. Hier kan Tim zijn onderwijs ei kwijt in het opleiden en begeleiden van jongeren in leidinggevende functies.