-

Ter inspiratie: 250 Facebookmarketing cases

Ben je als marketeer op zoek naar inspirerende voorbeelden van Facebookmarketing uit jouw branche? Dan ben je hier op de juiste plek want hieronder tref je een overzicht aan van meer dan 250 Facebookmarketing casestudies uit onder andere de automotive-, FMCG-, e-commerce-, retail-, telecom-, onderwijs-, non-profit-, travel- en gamingbranche. Ook zijn er meerdere voorbeelden uit de B2B-hoek. Laat je inspireren en bekijk hoe Facebookmarketing door al deze verschillende organisaties is ingezet.

107 Casestudies verzameld door Thomas Hutter
Thomas Hutter, een Duitse online marketingconsultant, geeft op zijn site en Scribd-account een verzameling van 107 officiële casestudies van Facebook die hij in de loop der tijd op verschillende plekken heeft gepubliceerd. Keurig gerangschikt per branche.

Niet genoeg? Nog ruim 150 meer!
Naast het overzicht van Thomas Hutter vind je hier nog meer casestudies, voorbeelden en interviews:

Facebook plaatst zelf ook geregeld nieuwe casestudies op de site en Facebookpagina van Facebook Studio. Zo komen we aan meer dan 250 verschillende casestudies en voorbeelden uit vele verschillende branches. Mocht je zelf nog suggesties hebben, laat dan een link achter in de reacties zodat het overzicht nog completer wordt.

*) Dit artikel is tevens gepubliceerd op Likeconomics.nl

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond