Artificial Intelligence

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Artificial Intelligence

Digital marketing wordt simpelweg ‘marketing’ door versmelting van mens en machine.

One-to-moment marketing was in 2016 en 2017 een hot topic, maar post-digital marketing gaat veel verder dan dat. Twee jaar geleden werd de post-digital world aangekondigd door Forrester, met 2017 als stip op de horizon. Deze drie trends helpen je om deze belofte waar te maken. 


De toekomst van search: Is er leven na de zoekbalk?

Spraakgestuurde apparaten, digital agents die een potje kunnen schaken en zich wagen aan poëzie, zelfrijdende auto’s… Het is niet langer toekomstmuziek. Nu kunstmatige intelligentie zich overal manifesteert en met de dag geavanceerder wordt, neemt ook de invloed toe die zij op ons leven heeft. Artificial Intelligence (AI) zal onze wereld in een razend tempo en ingrijpend veranderen. En dus ook search. Een blik op de zoekmachine van de toekomst.


Grootste retailbeurs NRF ziet opkomst voice en machine learning

Met 35.000 deelnemers, 18.000 retailers, meer dan 600 stands en veel ‘store tours’, events buiten de beurs, is NRF veruit het grootste retail event ter wereld. Wat er speelt in retail? AI, machinelearning en gebruik van voicegestuurde oplossingen. Nu wordt al 25 procent van de Googlezoekopdrachten in de VS met behulp van voice gerealiseerd.


Hoe start ik vandaag nog met Artificial Intelligence in mijn organisatie?  

Iedereen heeft er tegenwoordig een mening over, maar weinig organisaties zijn er al echt mee bezig. AI levert dan ook nog een hoop vragen op. Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie de kansen van AI benut? Hoe wordt AI omarmd door de medewerkers en écht ingebed in jouw organisatie? En waar begin je?


Travel Tomorrow: synergie door samenwerking

‘Teaming up for simplicity’ – dat is hoe de reisbranche klanten ook in de toekomst aan zich zal weten te binden. Oftewel: in plaats van alles zelf te willen doen met een gemiddelde customer experience als resultaat kun je door samenwerkingen aan te gaan de digitale beleving bieden die de klant verwacht.


De mogelijkheden van AI voor de toekomst (5/5)

Kunstmatige intelligentie (AI) wordt beschouwd als een van de meest disruptieve technologieën die invloed heeft op het dagelijks leven en het bedrijfsleven. Onderzoekers en deskundigen uit de praktijk vergelijken de opkomst van AI met de industriële revolutie uit de vorige eeuw. AI bestaat uit een aantal technologieën die de huidige manier van zakendoen drastisch zal veranderen. Steeds meer taken zullen geautomatiseerd worden, maar de grootste impact komt van vernieuwde en nieuwe bedrijfsmodellen en de opkomst van intelligente diensten die voorheen nog niet bestonden.


Samenwerken met robots; blijven SEO-consultants relevant?

Naast de vele gemakken die AI ons brengt, rijzen er vragen over de invloed die het zal hebben op de arbeidsmarkt. Binnen het vakgebied van SEO begint AI een steeds belangrijkere rol te spelen en beïnvloedt daarmee de rol die de huidige SEO’er vervult. Verdwijnt de “echte” SEO’er met steeds slimmer wordende AI? Will Critchlow – founder en CEO van online marketing agency Distilled – sprak hierover tijdens SearchLove 2017 en kwam tot opvallende inzichten over AI en hoe je als SEO’er relevant blijft.


Blik op 2018: experts over wat AI bedrijven en marketeers brengt

De marketing van Artificiële Intelligentie (AI) lijkt nog harder te gaan dan de techniek zelf, zo werd er al op Emerce geconcludeerd. Wat betekent dit concreet voor de komende tijd? Naser Bakhshi, Senior Manager Advanced Analytics bij Deloitte, en Gijs Martens, CEO van Gen25 delen hun kijk.


Meer artikelen in Artificial Intelligence

Channel Artificial Intelligence

In dit channel lees je alles over de ontwikkelingen binnen Artificial Intelligence. Cases en interviews over AI, en achtergrondartikelen over wat AI en Machine Learning kunnen betekenen voor online ondernemingen.

Interessant in gerelateerde channels