Blockchain

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Blockchain

Blockchain in food: zo weet je klant zeker dat je chocola fairtrade is

Kan de consument ervan op aan dat de bio-bananen in de supermarkt organisch zijn geteeld? Hebben de scharrelkippen in het schap echt een beter leven gehad en hoe milieuvriendelijk is de duurzaam gekweekte zalm? Blockchaintechnologie geeft zowel de klant als alle schakels van de supplychain de zekerheid dat de beloften op de verpakking zijn waargemaakt.


Rob van Gijzel wordt ambassadeur van de Dutch Blockchain Coalition

Voormalig burgemeester van Eindhoven en oud-Tweede Kamerlid Rob van Gijzel is aangetreden als ambassadeur van de Dutch Blockchain Coalition (DBC). Hij gaat de top van het bedrijfsleven en bestuurlijk Nederland bij elkaar brengen om de introductie van blockchain toepassingen in Nederland te versnellen.


Meer artikelen in Blockchain

Channel Blockchain

Blockchain is een internettechnologie die ervoor zorgt dat twee partijen zonder tussenkomst van banken, notarissen, accountants en overheden een transactie kunnen doen. Het is een openbaar, digitaal en decentraal middel om geldstromen, aandelen of bezittingen te automatiseren en informatie veilig op het open internet te zetten. Een technologie die de bureaucratie terugdringt en niet alleen veel werk uit handen neemt van banken en verzekeraars, maar ook van online ondernemers. Wat kun je nu en in de toekomst van blockchain verwachten? Je leest het in dit Topic.

Interessant in gerelateerde channels