Breedband

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Breedband

Aanleg snel internet in buitengebied Groningen gaat beginnen

Binnen twee jaar zal het hele buitengebied van de provincie aangesloten zijn op snel internet. De overeenkomst die dit mogelijk maakt is een dezer dagen ondertekend door gedeputeerde Patrick Brouns en algemeen directeur Jan Peter de Groot van Rodin Broadband Groningen BV. Rodin Broadband Groningen gaat nu met samenwerkingspartner Kabel Noord aan de slag. Het project start in de negen aardbevingsgemeenten, te beginnen in de Marne.


‘Maak haast met aanleg glasvezel’

Nederland dreigt weg te zakken op het gebied van (internet)connectiviteit in vergelijking met andere landen. Tot die conclusie komen de IT-brancheverenigingen DHPA, Dutch Data Center Association, ISPConnect, Fiber Carrier Association en connectiviteitspecialisten Eurofiber en Juniper Networks in het rapport ‘Belang van connectiviteit voor digitale transformatie’ dat vandaag is gepubliceerd.


Meer artikelen in Breedband

Channel Breedband

Hier vind je nieuws, achtergrondverhalen en interviews op het gebied van glasvezel, breedband en gerelateerde internettechnologie. Heb je kennis te delen? Experts kunnen een bijdrage leveren aan dit Topic. Interesse? Mail dan naar topics@emerce.nl.

Interessant in gerelateerde channels