CMS

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in CMS

Hoe een headless CMS toch slim kan zijn

Er wordt de laatste tijd veel geschreven en gesproken over headless content management. Het vertrekpunt van de discussie is daarbij doorgaans dat er twee categorieën CMS-systemen zijn: volledige headless systemen, waarbij voor iedere nieuwe touchpoint ook een nieuwe presentatielaag ontwikkeld moet worden, en pagina-gebaseerde systemen die een onlosmakelijk geheel vormen met de desktop website. De werkelijkheid is veel genuanceerder en biedt een heel scala aan opties die tussen deze twee uitersten in liggen.


Nederlandse beveiliger Patchman in Amerikaanse handen

Het Amerikaanse bedrijf SiteLock uit Arizona heeft voor een onbekend bedrag de Nederlandse startup Patchman overgenomen. Het bedrijf spoort onder meer beveiligingslekken op in CMS software als WordPress, Drupal en Joomla. Patchman richt zich met onder meer softwarereparaties en malwareverwijdering voornamelijk op hostingaanbieders. Het Nederlandse bedrijf bestaat sinds 2014. Oprichter Wouter de Vries zit ook […]


Top tien feiten en fabels over WordPress

De één gebruikt het dagelijks en verdient er zijn brood mee, de ander heeft er echt geen kaas van gegeten: WordPress. Het Content Management Systeem bestaat inmiddels veertien jaar, en maar liefst 28 procent van alle websites wereldwijd draaien erop. Je zou denken dat een dergelijk populair platform na al die jaren niet veel geheimen meer heeft, maar er zijn nog altijd een aantal hardnekkige mythes die er over WordPress de ronde gaan. In dit artikel hebben we de tien meest interessante feiten én fabels over WordPress voor je op een rijtje gezet.


Meer artikelen in CMS

Channel CMS

Hier vind je cases, advies en de laatste ontwikkelingen rond CMS-en. De artikelen bieden informatie voor het maken van keuzes, de laatste trends of en tips over de verschillende systemen. Zelf bijdragen aan dit Topic? Mail dan naar topics@emerce.nl.

Interessant in gerelateerde channels