Cross Border

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Cross Border

Amazon stuurt Australische klanten weg

Amazon verwijst Australische bezoekers van zijn Amerikaanse webwinkel naar zijn Australische site nu er een speciale belasting wordt geheven op geïmporteerde goederen. Australische consumenten wijken soms uit naar de Amerikaanse site omdat de Australische site minder aanbod heeft. Amazon is er niet blij mee, want het bedrijf betaalt al flink wat belasting in Australië. De […]


Nieuwe Europese verordening voor grensoverschrijdend pakketvervoer

De Europese Commissie wil dat het voor consumenten makkelijker wordt om online producten in andere Europese landen te kopen. Daarom is er een verordening vastgesteld om de tarieven van grensoverschrijdend pakketvervoer transparanter te maken voor consumenten en bedrijven. Deze verordening is deze week in werking getreden.


GoBear: vriendelijke beer helpt met personal finance

Voor ons is het vergelijken van verzekeringen een heel gewoon concept, maar in Zuidoost-Azië lag die markt nog wijd open. GoBear, een joint-venture van Aegon en Walvis Participaties, sprong vier jaar geleden in dat gat. Met succes: dit jaar zullen meer dan 30 miljoen consumenten uit zeven landen gebruikmaken van de ‘personal finance’ metazoekmachine. 


Meer artikelen in Cross Border

Channel Cross Border

In dit Topic lees je alles over internationaal online zakendoen. Over cross border trade, internationale marketing, verzenden, juridische zaken, BTW-verplichtingen, belastingafdrachten, invoerrechten en verschillen in retourreglementen.

Interessant in gerelateerde channels