Digital Agencies

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Digital Agencies

Aandacht Pervorm verschuift door nieuwe datavraagstukken

Pervorm en Candid Group hebben aangekondigd officieel te gaan samenwerken. Behalve dat het digitale marketingbedrijf en het netwerk van onder meer mediabureaus elkaars diensten aanbieden, spreken beide ook van een strategisch verband. Giuseppe Salvaggio ziet als mede-oprichter van Pervorm een nieuwe behoefte in de markt.


Paul Manuel (Dept): ‘De veranderende technische wereld zit in de haarvaten’

Paul Manuel is oprichter van Dept, de digitale bureaugroep die op dit moment een stormachtige groei doormaakt. In zijn eigen woorden omschrijft hij zijn bedrijf als een creatief-technologiebedrijf. Wat kunnen we leren van deze ervaren vakman? ‘De veranderende technische wereld zit in de haarvaten van de organisatie, omdat sinds de oprichting van TamTam in 1996 het een feit is dat deze wereld constant veranderd. We moeten er dan ook voor zorgen dat we vooraan in het wagonnetje zitten, want anders heb je geen meerwaarde voor de klant. We meerdere disciplines in huis, zijn internationaal georiënteerd waardoor onze leercurve sneller is geworden en extreem hoog ligt. Ons hoofddoel is om een toonaangevend, West-Europese agency te zijn, te blijven en te worden.’


Meer artikelen in Digital Agencies

Channel Digital Agencies

In dit topic vind je het laatste nieuws voor en door digital agencies. Overnames, nieuwe klanten, personeelswisselingen, strategiewijzigingen. Maar ook scherpe opinie, een blik op de toekomst, feiten en cijfers. Heb je kennis te delen? Experts op hun vakgebied kunnen publiceren in dit Topic. Interesse? Mail dan naar topics@emerce.nl.

Interessant in gerelateerde channels