Digital Wallets

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Digital Wallets

‘Geen dominante Europese mobiele betaaloplossing’

Er komt geen dominante Europese mobiele betaaloplossing die in elk land te gebruiken is. Daarover was het panel dat gisteren sprak op Emerce Tech Live! het roerend eens. “Europa koestert diversiteit, wij moeten zorgen dat we die systemen aan elkaar lijmen,” vertelde Chiel Liezenberg, medeoprichter van Innopay en nu de man achter OK.


Mobiel betalen Starbucks nog groter, innoveren met cryptovaluta is optie

Bij digitaal succesnummer Starbucks wordt al dertig procent van de bestellingen mobiel betaald. De eerste vestiging waar klanten uitsluitend met de smartphone betalen is onderweg. De koffieketen hoopt koploper te blijven op het digitale vlak en ziet daarom ook wel toekomst in cryptovaluta.


De pivot van MyOrder: ‘Toegevoegde waarde bieden in mobiliteit’

Anders dan vaak gedacht is MyOrder allang geen betaalapp meer. Met de nieuwe ‘On the GO!’-app richt het bedrijf zich volledig op mobiliteit. “Het gaat ons om het bieden van een goede ervaring, betalen is daar maar een onderdeel van”, vertelde Managing Director Arlette Broex op Emerce Financials.


Alles-in-éénapp retailer onderweg: integratie winkelen, betalen, sparen

De verwachte alles-in-éénapps van retailers blijven uit. Pas een handjevol bedrijven combineert de belangrijkste winkelfuncties met een spaarsysteem en mobiele portemonnee in één applicatie. Na Walmart volgde Target recent het voorbeeld van Starbucks. En in eigen land zet Albert Heijn een eerste voorzichtige stap. Maar waar blijven de anderen?


Meer artikelen in Digital Wallets

Channel Digital Wallets

In het Topic Digital Wallets vind je alle informatie over nieuwe betaalmethoden. Via desktop, mobiel of via apps. Wallets bieden ook mogelijkheden om klanttevredenheid te verhogen en acties met coupons te organiseren.

Interessant in gerelateerde channels