Digital Wallets

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Digital Wallets

Fintech Yolt over eigen groei en komst PSD2: ‘Niet direct open Europa’

Voor de mensen achter Yolt, de fintech-onderneming van ING, is 13 januari een grote dag. Dan wordt in bijna heel Europa PSD2 van kracht. Omdat de banken op Yolts thuismarkt Engeland al een stuk verder zijn dan in de rest van Europa, worden op die dag zelf een aantal nieuwe API’s verwacht. CEO Frank Jan Risseeuw ziet een mooie toekomst voor betaal-en geldplatformen. Bankieren was in het verleden namelijk té functioneel. “Het kan relevanter en gemakkelijker.”


Nieuwe betaalwet PSD2: handig of te verreikend?

Het aanbieden van financiële diensten is aan het veranderen. Waar het voorheen voorbehouden was aan de meer traditionele spelers zoals banken, verzekeraars en hypotheekverstrekkers, is er een grote opkomst van zogeheten Fintech-bedrijven (een afkorting voor Financial Technology). En om dit in goede banen te leiden is er nieuwe wetgeving PSD2 op komst die ook een grote privacy-impact heeft.


PayPal werkt samen en verwacht sterke groei actieve gebruikers

PayPal denkt dit jaar 25 miljoen nieuwe actieve gebruikers te verwelkomen. Het komt tot die voorspelling op basis van de laatste kwartalen. De diverse samenwerkingen die het bedrijf de afgelopen tijd heeft gesloten gaan daar waarschijnlijk aan bijdragen. Zo ging het partnerships aan met Samsung Pay, Visa en Skype.


Meer artikelen in Digital Wallets

Channel Digital Wallets

In het Topic Digital Wallets vind je alle informatie over nieuwe betaalmethoden. Via desktop, mobiel of via apps. Wallets bieden ook mogelijkheden om klanttevredenheid te verhogen en acties met coupons te organiseren.

Interessant in gerelateerde channels