E-commerce platforms

Nieuwsbrief

 

Artikelen in E-commerce platforms

Dax Dasilva (Lightspeed) wil online en fysieke retail beter integreren

Lightspeed mag een groot aantal retailers en horecabedrijven tot de klantenkring rekenen. Bedrijven die stuk voor stuk kijken hoe een fysieke vestiging de groei kan versnellen, vertelt Dax Dasilva, de CEO van het Canadese bedrijf. In ieder land leidt dat in zijn ervaring weer tot andere uitdagingen.


Magento focust op progressive web apps: ‘Toekomst van het web’

Magento gaat zich richten op progressive web apps (PWA). Het ontwikkelt op dit moment tools waarmee webwinkels makkelijk beschikbaar zijn te maken als PWA – het alternatief voor de native applicatie. Welke stappen worden er precies gezet en waarom zouden winkeliers een PWA moeten overwegen?


Magento komt met re-branding van stack

Magento komt steeds met nieuwe, innoverende en hoogstaande technologische producten. Het heeft duidelijk een kapitaalinjectie gekregen om deze ook daadwerkelijk te vermarkten. Dit moest ook wel, gezien het feit dat ze onder de vleugels van eBay hier duidelijk geen budget voor beschikbaar konden krijgen. Wat eBay wel heeft gebracht is een enorme stap in de juiste richting als we het hebben over de ontwikkeling van de core van de oplossingen.


Meer artikelen in E-commerce platforms

Channel E-commerce platforms

In dit Topic vind je alle informatie over e-commerce platformen. Welke systemen zijn er? Hoe richt je je front-end en back-end in? Welke integraties zijn er? Welke keuzes moet je maken en hoe kom je tot het ideale platform? Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Je leest het in dit Topic. Zelf bijdragen aan dit Topic kan: mail naar topics@emerce.nl.