eFulfillment

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in eFulfillment

Emerce Retail: ‘Alles een robot laten doen gaat niet renderen’

Wat kunnen robots betekenen in het distributiecentrum? Is het distributiecentrum daar wel klaar voor? Zijn de robots er wel klaar voor? Op deze vragen zal Heico Sandee op Emerce Retail (15 maart) antwoord geven aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden. Sandee, medeoprichter en managing director van Smart Robotics, heeft 18 jaar ervaring in de robotica. Van 2010 tot 2013 was Heico programmamanager robotica aan de Technische Universiteit Eindhoven, en platform manager van RoboNed, de voorloper van Holland Robotics.


‘Kosten logistiek nemen weer toe: einde van gratis thuisbezorgen’

Dit jaar nemen de kosten voor zowel de binnenlandse als buitenlandse logistiek toe. Dat blijkt uit de jaarlijkse NEA-index. Die pijn gaan met name kleine en middelgrote e-commercebedrijven en retailers voelen, zo verwacht Xander Tio van eWarehousing: “Het is bijna niet meer te doen om nog gratis verzending aan te bieden”.


Meer artikelen in eFulfillment

Channel eFulfillment

Service wordt steeds meer de onderscheidende factor om klanten voor je webshop te behouden. Wat besteed je uit? Hoe bespaar je kosten? Hoe ver ga je in het behouden en bedienen van je klant? Het topic eFulfillment helpt je hierbij.

Interessant in gerelateerde channels