eFulfillment

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in eFulfillment

‘Kosten logistiek nemen weer toe: einde van gratis thuisbezorgen’

Dit jaar nemen de kosten voor zowel de binnenlandse als buitenlandse logistiek toe. Dat blijkt uit de jaarlijkse NEA-index. Die pijn gaan met name kleine en middelgrote e-commercebedrijven en retailers voelen, zo verwacht Xander Tio van eWarehousing: “Het is bijna niet meer te doen om nog gratis verzending aan te bieden”.


Flexibele distributie bespaart webwinkels tot 78 cent per order

Webwinkels doen mee aan een logistieke race naar de bodem. Het gaat er vooral om welke bedrijf het snelste of goedkoopste kan zijn. Terwijl dat voor de meeste klanten niet het belangrijkste is, zegt Roland Slegers van DeliveryMatch. Hij deed onderzoek naar het thema en publiceert binnenkort zijn uitgebreide verslag ‘Distributiebesturing webshops: van push naar pull’. Slegers rekent onder meer voor hoeveel webwinkels gemiddeld per order kunnen besparen.


Meer artikelen in eFulfillment

Channel eFulfillment

Service wordt steeds meer de onderscheidende factor om klanten voor je webshop te behouden. Wat besteed je uit? Hoe bespaar je kosten? Hoe ver ga je in het behouden en bedienen van je klant? Het topic eFulfillment helpt je hierbij.

Interessant in gerelateerde channels