eFulfillment

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in eFulfillment

Waarom webwinkels schadelijk zijn voor de maatschappij

Webwinkels staan fysieke retailers in de weg, krijgen onterecht allerlei kortingen, betalen geen belasting, maar krijgen wel alle lof toegezwaaid. Banken en investeerders houden online winkels in de lucht, terwijl die winkels niet duurzaam zijn en alleen op prijs lijken te concurreren. Kan dat anders? 


Hoe zien supply chains eruit in 2030?

Hoe zien supply chains eruit in 2030? Als we de huidige lijn doortrekken, zullen digitalisering, duurzaamheid en flexibilisering van arbeid de aanjagers zijn van de verandering. Traditionele retailverkoop verschuift naar webshops en webshops transformeren naar marktplaatsen. Een verkenning van supply chains in de toekomst.


BuyBay: Wij geven onze klanten meer rendement uit retouren

In 2014 zetten de gebroeders Thijs en Erik Bosgoed BuyBay op. Een online bedrijf dat hun klanten in essentie helpt om meer geld te krijgen voor hun retourgoederen. Geen ‘opkoopprijs’ maar een ‘consumentenprijs’. Hoe dan? Via slimme machine learning. Inmiddels is het management  versterkt met de van McKinsey afkomstige Teun Kraaij. “Wij reduceren verspilling in de retourbusiness.”


Boxed: Amazon-uitdager met eigen kijk op logistiek

Online groothandel Boxed wordt gezien als uitdager van Amazon. Jong en veelbelovend. Net als veel andere e-commercebedrijven denkt het zich te kunnen onderscheiden met de logistieke aanpak. Zo is automatisering bijvoorbeeld heel belangrijk, blijkt uit nieuwe aankondigingen van het bedrijf. Maar juist de mens krijgt daardoor een grotere rol.


Infographic: het nieuwe fullfilment center van bol.com

Bol.com opende woensdag zijn nieuwe fulfillment center in Waalwijk. De anderhalf jaar durende bouw van het acht voetbalvelden grote center is een van de grootste projecten uit de geschiedenis van bol.com. Met een druk op de blauwe knop door algemeen directeur Huub Vermeulen kreeg het fulfillment center volgens het bedrijf zelf een vliegende start.


Meer artikelen in eFulfillment

Channel eFulfillment

Service wordt steeds meer de onderscheidende factor om klanten voor je webshop te behouden. Wat besteed je uit? Hoe bespaar je kosten? Hoe ver ga je in het behouden en bedienen van je klant? Het topic eFulfillment helpt je hierbij.

Interessant in gerelateerde channels