Facebook

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Facebook

Augmented reality laat consumenten chatten en kopen via Facebook Messenger

Sinds kort heeft een handjevol merken, waaronder Nike en Kia, hun Facebook Messenger chatbots uitgerust met een nieuw wapen: augmented reality. Deze chatbots kunnen gebruikers aansporen de camera van hun smartphone te openen en zo de nieuwste sneakers of automodellen te bekijken in hun eigen fysieke ruimte. Hoe profiteren bedrijven en consumenten van deze nieuwe functionaliteit?


Apple gaat Facebook’s social plugins blokkeren in Safari

Tijdens de jaarlijkse developers conferentie WWDC in San Jose in California heeft Apple nieuwe maatregelen aangekondigd om te voorkomen dat je ongewenst gevolgd wordt door bedrijven als Facebook op internet. De browser Safari zal in de nieuwe versie van iOS en macOS een blokkade bevatten waarmee like of share knoppen en commentaar velden van Facebook […]


Welke invloed heeft veranderend Facebook op influencers?

Influencermarketing kent een vertrouwenscrisis. Toch zijn berichten over de daling van de trend sterk overdreven.  De opkomst van nieuwe datagebaseerde technologie zal de manier waarop merken beïnvloeders vinden en mee onderhandelen, volledig transformeren.  Komt het tot een influencer-revolutie?


Meer artikelen in Facebook

Channel Facebook

In dit topic lees je de laatste ontwikkelingen, trends en achtergronden rondom Facebook. Blijf op de hoogte van de laatste updates en doe inspiratie op om Facebook te gebruiken voor het verbeteren van je business. Ook bijdragen aan dit Topic? Mail dan naar topics@emerce.nl.

Interessant in gerelateerde channels