Facebook

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Facebook

Facebook klopt Snapchat met Instagram Stories

Facebook heeft Snapchat geklopt met Instagram Stories en WhatsApp Status, beide gekopieerd van Snapchat Stories. Beide hebben inmiddels allebei 300 miljoen actieve dagelijkse gebruikers, zo meldde Facebook CEO Mark Zuckerberg gisteren in een toelichting op de kwartaalcijfers. Dat is twee keer zoveel als Snapchat.


‘Het nieuwe Facebook advertising: minder algoritme, meer ingrijpen’

Facebook ziet zichzelf graag als neutraal techbedrijf, maar dat zal moeten veranderen. Dit zegt Antonio García Martínez – auteur van Start-upmania en één van de bedenkers van Facebooks advertentiesysteem. Op Emerce eDay sprak hij over advertising en Facebooks nieuwe rol daarin.


Facebook lijft Amerikaanse appmaker tbh in

Facebook heeft bij hoge uitzondering weer eens een bedrijf overgenomen, al is die overname minder spectaculair dan die van WhatsApp of Instagram enkele jaren terug. Het sociale netwerk betaalde naar verluidt minder dan 100 miljoen dollar voor tbh (kort voor ‘to be honest’), een app waarmee gebruikers hun vrienden kunnen beoordelen.


Meer artikelen in Facebook

Channel Facebook

In dit topic lees je de laatste ontwikkelingen, trends en achtergronden rondom Facebook. Blijf op de hoogte van de laatste updates en doe inspiratie op om Facebook te gebruiken voor het verbeteren van je business. Ook bijdragen aan dit Topic? Mail dan naar topics@emerce.nl.

Interessant in gerelateerde channels