Facebook

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Facebook

Infographic: Facebook Insights

Facebook oprichter Mark Zuckerberg moest zich deze week onder ede verantwoorden voor het Amerikaanse Congres en het Huis van Afgevaardigden, nadat informatie van vermoedelijk maximaal 87 miljoen gebruikers was buitgemaakt door een bedrijf gelieerd aan de presidentscampagne van Donald Trump. Ondanks deze grootste privacycrisis uit de geschiedenis van het bedrijf, zijn marketeers niet van plan om Facebook aan de kant te zetten. Vooral voor kleine bedrijven biedt het platform belangrijke voordelen. Leer meer over Facebook Insights.


Zuckerberg: ‘Facebook zal altijd gratis blijven’

Zuckerberg wil ondanks de crisis waarin het verzeild is geraakt geen betaalde versie van Facebook zonder gerichte marketing introduceren. “Onze ervaring is dat gebruikers relevante advertenties willen in plaats van helemaal geen advertenties. Gebruikers kunnen zelf bepalen hoeveel informatie ze willen delen.”


Meer artikelen in Facebook

Channel Facebook

In dit topic lees je de laatste ontwikkelingen, trends en achtergronden rondom Facebook. Blijf op de hoogte van de laatste updates en doe inspiratie op om Facebook te gebruiken voor het verbeteren van je business. Ook bijdragen aan dit Topic? Mail dan naar topics@emerce.nl.

Interessant in gerelateerde channels