Facebook

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Facebook

Online bereik van Snapchat en Instagram stijgt, Facebook frequenter bezocht

In de afgelopen jaren is het bereik van Instagram en Snapchat sterker gegroeid dan dat van Facebook, dat nog altijd het hoogste bereik kent van de sociale media platformen. In november 2017 hebben meer dan 12 miljoen personen in Nederland de website of app van Facebook bezocht, volgens gegevens van GfK.


Sybren Smith (Facebook Marketingspecialist): Groot bereik genereren met weinig geld

Tien miljoen Nederlanders hebben een Facebookaccount, waarvan er dagelijks 7 miljoen actief zijn op dit platform. Dat is een groot bereik. Wat moet je als ondernemer doen om succesvol te zijn op het gebied van Facebook Marketing? Marketingspecialist Sybren Smith: ‘Het leuke van Facebook is dat je zelfs met vijf euro tot tien euro aan de slag kunt. Je kunt best een groot bereik generen met weinig geld. Mijn advies? Zorg ervoor dat je budget schaalbaar is. Begin met een testbudget. Denk aan 500 euro en ga het een en ander uitproberen.’


Dit zijn de 15 social media marketingtrends voor 2018

Social media marketing is niet meer weg te denken uit ons dagelijks werk, niet waar? Afhankelijk van je product en doelgroep ga je, als het goed is, in gesprek met je prospects en klanten op Facebook, Twitter, LinkedIn, Snapchat, Instagram… Maar zijn we wel goed bezig? En wat komt er het komende jaar weer allemaal op ons af? Ik vroeg acht social media experts uit mijn netwerk om hun visie op 2018 met ons te delen.


Meer artikelen in Facebook

Channel Facebook

In dit topic lees je de laatste ontwikkelingen, trends en achtergronden rondom Facebook. Blijf op de hoogte van de laatste updates en doe inspiratie op om Facebook te gebruiken voor het verbeteren van je business. Ook bijdragen aan dit Topic? Mail dan naar topics@emerce.nl.

Interessant in gerelateerde channels