Facebook Advertising

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Facebook Advertising

Zo kun je adverteren met de Facebook Pixel

De Facebook Pixel is een stukje JavaScript-code die bijhoudt welke pagina’s jouw websitebezoeker bekijkt. Dankzij deze Facebook Pixel kun je het gedrag meten van jouw doelgroepen. Hoe gebruiken ze je website? En vanaf welk apparaat? Ook meet de pixel de conversie vanuit Facebook en helpt je nieuwe doelgroepen te vinden. Gebruik deze informatie, dan wordt adverteren op Facebook nog effectiever.


Hoe tackle je de ingrijpende veranderingen op Facebook?

Paniek onder marketeers? Facebook gaat ingrijpende veranderingen doorvoeren aan het algoritme van het nieuwsoverzicht. Het online sociale netwerk gaat meer nadruk leggen op berichten afkomstig van vrienden en familie op het startscherm van Facebook. Maar hoe blijven merken en media dan nog zichtbaar onder gebruikers van Facebook? Dit zijn de acties die bedrijven kunnen ondernemen om hun doelgroepen te kunnen blijven bereiken.  


Facebook brengt nieuwe optimalisatietools voor adverteerders

Facebook heeft uiteraard baat bij succesvolle adverteerders. Hoe succesvoller het platform, hoe meer bedrijven erin investeren. In de snelle ontwikkeling van Facebook’s advertentieplatform komen er daarom steeds meer tools die campagnes kunnen verbeteren zonder dat de adverteerder er veel tijd in hoeft te steken. Dit zijn de nieuwste ontwikkelingen binnen Facebook.


Meer artikelen in Facebook Advertising

Channel Facebook Advertising

In dit Topic lees je alles over hoe je Facebook Advertising optimaal inzet. Duik in de laatste ontwikkelingen, best practices en leerzame cases.

Interessant in gerelateerde channels