Financials

Nieuwsbrief

 

Artikelen in Financials

Infographic: ‘Mobiel bankieren zorgt voor meer betrokkenheid bij geldzaken’

Nederlanders zijn door mobiel bankieren ‘meer betrokken’ geraakt bij hun geldzaken. Bijna de helft is door mobiel bankieren vaker met zijn bankzaken bezig en 68 procent geeft aan meer inzicht te hebben in zijn financiën. Dat stelt in elk geval de ING Digitale Monitor, een onderzoek onder ruim 1500 Nederlanders.


Binck, Alex en ING grote winnaars Brokeronderzoek 2017

De winnaars van het IEX Netprofiler Brokeronderzoek 2017 zijn bekend. Al negen jaar beoordelen digital marketingbureau Netprofiler en beleggersplatform IEX brokersites op onder andere online functionaliteit, usability en handelsomgeving. Voor de achtste keer is Binck verkozen tot Beste Brokersite Overall. Wie zijn de andere winnaars?


Capsearch wil marktstandaard zijn voor MKB-financieringen

Sinds de kredietcrisis verkopen banken vaker ‘nee’ als een MKB-onderneming voor een krediet de bank binnenstapt. Ook Max Henny, oud-relatiemanager bij een bank, moest zijn klanten vaker teleurstellen. Hij verdiepte zich in alternatieve financieringen en startte uiteindelijk samen met zijn compagnon Arjan Buis de onderneming Capsearch. Ik sprak met Max Henny over hun MKB-financieringsmarktplaats.


Meer artikelen in Financials

Channel Financials

Alles over online innovatie in het bank- en verzekeringswezen. Over trends, ontwikkelingen en disruptie. Je leest het in dit Topic. Heb jij een interessant verhaal voor onze lezer? Mail dan naar topics@emerce.nl