Financials

Nieuwsbrief

 

Artikelen in Financials

Moneyou: hoe identificeer je de klant zonder frictie?

Ook banken en verzekeraars omarmen digitalisering maar willen wel veilig en eenvoudig met klanten kunnen blijven communiceren. Hoe zorg je ervoor dat je zeker weet dat de klant is wie hij zegt dat hij is, zonder dat het ten koste gaat van de klantbeleving? Bij Moneyou is dat probleem opgelost met een slim authenticatieplatform.


Nieuwe manieren om te betalen blijven fraudevrij

Relatief nieuwe manieren om te betalen en bankieren zijn het afgelopen jaar fraudevrij gebleven, ondanks het sterk toegenomen gebruik van die betaalmiddelen. Dat blijkt uit cijfers van de Betaalvereniging en de Nederlandse Vereniging van Banken. In 2017 zijn geen gevallen van contactloos zakkenrollen met contactloze betaalpassen gemeld, net als in de voorgaande jaren. Evenmin is […]


Bunq werkt met Apple Pay en breidt uit naar Zuid-Europa

“Samen met de klant bouwen we aan een droom. Bunq is een heel frisse wind in een traditionele sector”, zegt Ali Niknam, oprichter van Nederlands kleurrijkste bank. “Vaak blijven mensen bij dezelfde bank, overstappen gaat veel minder gemakkelijk dan de ene zorgverzekeraar of energieaanbieder inruilen voor de andere.”


Markt voor cyberverzekeringen verdubbeld

De markt voor cyberverzekeringen is in de afgelopen twee jaar meer dan verdubbeld. Het premie-inkomen is van maximaal tien miljoen euro in 2015 gegroeid naar minimaal twintig miljoen in 2017. Dat blijkt uit een enquête die het Centrum voor Verzekeringsstatistiek medio 2016 en begin dit jaar heeft uitgezet onder zakelijke verzekeraars.


Meer artikelen in Financials

Channel Financials

Alles over online innovatie in het bank- en verzekeringswezen. Over trends, ontwikkelingen en disruptie. Je leest het in dit Topic. Heb jij een interessant verhaal voor onze lezer? Mail dan naar topics@emerce.nl

Interessant in gerelateerde channels