Food

Nieuwsbrief

 

Artikelen in Food

Ford en Domino’s Pizza gaan pizza’s bezorgen met zelfrijdende auto’s

Ford en Domino’s Pizza gaan volgende maand in Michigan pizza’s bezorgen met zelfrijdende auto’s. Eerdere experimenten waren met drones en robots. Ford zegt dat het met verschillende partners op het gebied van zelfrijdende auto’s wil samenwerken. Zelf wil het Amerikaanse bedrijf pas in 2021 een eerste zelfrijdende auto introduceren. Helemaal zelfrijdend zijn de experimenten niet. […]


Jumbo start Tech Campus, online omzet verdubbeld

Om de leidende omnichannel-retailer in Nederland te worden gaat Jumbo de Jumbo Tech Campus oprichten: een moderne werk- en leeromgeving die ruimte moet bieden aan tweehonderd ‘digitale toptalenten’. De Jumbo Tech Campus gaat zich volledig toeleggen op de ontwikkeling van klantvriendelijke digitale toepassingen.


Meer artikelen in Food

Channel Food

Wat eten we vandaag? Om rekening te houden met drukke schema’s en (di)eetwensen, doet de consument steeds vaker een beroep op (online) supermarkten en maaltijdbezorgers. Wat staat er in de toekomst op het menu? En welke ontwikkelingen zien we in de wereld van voedingsproducten en horeca? Je leest erover in dit Topic.