Hosting

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Hosting

Deze week stemming over omstreden uploadfilters

De Commissie voor Juridische Zaken van het Europese parlement stemt komende week over het omstreden wetsvoorstel rond geautomatiseerde uploadfilters. Het verzet daartegen neemt toe. In een vorige week gepubliceerde brief (pdf) protesteren internetpioniers Vint Cerf, Brewster Kahle, Jimmy Wales, Mitch Kapor en Tim Berners-Lee en een groot aantal parlementariërs tegen het beruchte Artikel 13. De […]


‘Amsterdam straks grootste datacenter regio in Europa’

De markt voor datacenters rond Amsterdam is de afgelopen zeven jaar met 18 procent gegroeid. 71 procent van alle datacenter capaciteit in Nederland staat in deze regio. Voor de komende jaren is zo’n 184.000 vierkante meter aan vloeroppervlak in nieuw te bouwen multi-tenant datacenters gepland, zo blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van de Dutch Data Center Association (DDA).


Box: ‘We zijn geen platform der platformen’

Het lijkt in eerste instantie een flinterdun businessmodel: Het Amerikaanse Box biedt virtuele opslag voor bestanden. Net als Dropbox, Google, Microsoft, Amazon en nog eens tientallen andere bedrijven. Maar vergis je niet: grote conglomeraten als Toyota en GE omarmen deze vorm van opslag, vaak omdat ze volledig papierloos willen zijn.


Meer artikelen in Hosting

Channel Hosting

Topic Hosting brengt achtergronden en ontwikkelingen, best practises, cases, opinie en research over hosting. Om op de hoogte te blijven, goed geïnformeerde beslissingen te kunnen nemen en kennis te delen over alles wat te maken heeft met hosting.

Interessant in gerelateerde channels