Hosting

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Hosting

WordPress-checklist: wat doe je na een WordPress-installatie?

Met onze zero-click-install kan je WordPress installeren voordat je het hebt uitgesproken. Omdat wij automatisch de installatie voor je regelen kan je meteen aan de slag met het vullen van je website. Voordat je dit doet, is het verstandig om eerst eens een aantal instellingen langs te gaan met de onderstaande WordPress-checklist. Wanneer je hier en daar direct het nodige optimaliseert, pluk je daar de vruchten van zodra je website live staat. Kruis de onderstaande WordPress-checklist af om zeker te zijn van een goede start na je WordPress-installatie.


Rechter wijst zaak rond louter beschrijvende domeinnamen af

Ondernemers kunnen geen aanspraak maken op louter beschrijvende handelsnamen of internet-domeinnamen. Het gebruik van (nagenoeg) dezelfde handelsnaam of domeinnaam is alleen onrechtmatig als sprake is van ‘bijkomende omstandigheden’. Dat heeft de rechtbank Limburg bepaald in een zaak tussen twee fysiotherapiepraktijken.


Belgische ondernemers hebben voorkeur voor .be

75 procent van de Belgische ondernemers verkiest .be boven elke andere domeinnaamextensie. De extensies .vlaanderen en .brussels zijn minder in trek, zo blijkt uit marktonderzoek dat Insites Consulting uitvoerde in opdracht van DNS Belgium, de organisatie die de domeinnamen .be, .vlaanderen en .brussels beheert.


Meer artikelen in Hosting

Channel Hosting

Topic Hosting brengt achtergronden en ontwikkelingen, best practises, cases, opinie en research over hosting. Om op de hoogte te blijven, goed geïnformeerde beslissingen te kunnen nemen en kennis te delen over alles wat te maken heeft met hosting.

Interessant in gerelateerde channels