Influencer marketing

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Influencer marketing

Neuromarketing: willen mannen harde of zachte cadeaus?

Veel mensen denken altijd dat ze controle over zichzelf hebben en goed weten hoe het reilt en zeilt in hun brein, maar is dit wel echt zo? Sinds de opkomst van nieuwe technologie vragen we ons steeds vakeraf, of wat we denken wel echt is wat we ook doen. Accessoirewinkel Trendhim weet dankzij de breinscanner welke cadeaus mannen écht willen.


Wat we kunnen leren van social influencers

Wat hebben zij dat wij niet hebben? Geef toe: wie van ons heeft zich nooit die vraag gesteld bij een bezoek aan de populairste kanalen van social influencers op YouTube of Instagram? Als we de succesvolste social influencers bekijken, valt op dat ze een aantal fascinerende kenmerken gemeen hebben. We hebben het dan niet over de enorme aantallen volgers en de hoge interactiepercentages. Om dit soort succes te bereiken, heb je naast doorzettingsvermogen en talent nog veel meer nodig.


Management koopt influencer agency IMA terug van investeerders

IMA, gespecialiseerd in influencer marketing, komt volledig in handen van het management en Karmijn Kapitaal. Twee van de oprichters, Maddie Raedts en Emilie Tabor, hebben samen met managing director Anneke Schogt het initiatief genomen het huidige aandeel uit te breiden door de overige aandeelhouders uit te kopen.


Meer artikelen in Influencer marketing

Channel Influencer marketing

In dit Topic lees je alles over Influencer Marketing. De vorm van marketing waarbij merken of organisaties een persoon of groep inzetten om invloed uit te oefenen op het gedrag van de doelgroep. Hoe groot is het belang van Influencer Marketing, hoe kom je aan influencers, waar liggen de kansen en met welke tips & tricks moet je rekening houden? Je leest het hier.

Interessant in gerelateerde channels