Internet of Things

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Internet of Things

Sensorsticker anyThing Connected wordt de nieuwe onderhoudsmonteur

Frederik Westerouen van Meeteren is oprichter en CEO van anyThing Connected, een sensor in de vorm van een sticker die van vrijwel elk object meetgegevens kan doorsturen. “Zo speel je met je bedrijf in op de Internet of Things (IoT)-trend, waardoor je snel weet hoe het ervoor staat met bijvoorbeeld je productiemiddelen en voorraden.”


Tech Live: de foto’s

Dinsdag trapten we wederom af met Tech Live, de eerste van de reeks evenementen die Emerce deze week organiseert in de Beurs van Berlage. Niet minder dan zes paralleltracks konden worden gevolgd over onder meer IoT, VR en AR, mobiele betalingen en kunstmatige intelligentie. Vandaag gaan we verder met Ecommerce Live. De foto’s zijn van Peter Boer. Meer foto’s hier.


Thomas Telkamp (Lacuna Space): ‘Voor een paar euro per jaar je containers over de wereld volgen’

Wie vroeger een satelliet wilde lanceren moest over diepe zakken beschikken. Vandaag de dag schiet je al voor 3 ton een satelliet de lucht in: 150.000 voor de bouw van de satelliet en 150.000 voor de lancering. Nog steeds veel geld, maar een factie van de oude kosten. Daarmee komen nieuwe toepassingen binnen bereik. “Wij gaan Internet of Things-data opvangen in de ruimte. Daar gaan we een mini satelliet voor gebruiken”, aldus Thomas Telkamp, CTO en medeoprichter van Lacuna Space bij Top Names.


Meer artikelen in Internet of Things

Channel Internet of Things

Hier vind je de laatste ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things, ofwel de trend waarbij steeds meer apparaten en objecten verbonden raken met het internet. Blijf op de hoogte aan de hand van achtergrondartikelen, best practises, opinie en cases. Ook bijdragen aan dit Topic? Mail dan naar topics@emerce.nl.

Interessant in gerelateerde channels