Internet of Things

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Internet of Things

Provincie brengt wegen in beeld voor zelfrijdende auto

De Provincie Noord Brabant gaat met tien inspectieauto’s 560 kilometer provinciale aftasten ten behoeve van zelfrijdende auto’s. De gegevens worden direct opgenomen in een High Definition-kaart die actuele informatie bevat. Zelfrijdende auto’s zijn uitgerust met voertuigsensoren die continue informatie over de weg nodig hebben. Met deze informatie op de kaarten kan een zelfrijdende auto bijvoorbeeld […]


The Social Conference: ‘De mens blijft voorlopig onmisbaar’

De vraag is niet of kunstmatige intelligentie mensen kan vervangen, maar wanneer en vooral hoe. Is empathie de doorslaggevende factor? Maar zijn de meeste mensen niet minder empathisch dan de klantenservicetoppers van KLM die we nu als standaard hanteren waar die arme bot aan moet voldoen? Op The Social Conference gaat een panel uitgebreid in op deze vragen. Onder hen Daan Gönning, ex-CTO van Watermelon en tegenwoordig adviseur van de Rabobank.


Meer artikelen in Internet of Things

Channel Internet of Things

Hier vind je de laatste ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things, ofwel de trend waarbij steeds meer apparaten en objecten verbonden raken met het internet. Blijf op de hoogte aan de hand van achtergrondartikelen, best practises, opinie en cases. Ook bijdragen aan dit Topic? Mail dan naar topics@emerce.nl.

Interessant in gerelateerde channels