Internet of Things

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Internet of Things

Bescheiden groei voor smart home

Slimme luidsprekers en slimme thermostaten komen met een penetratie van 12 tot 13 procent het vaakst voor in Nederlandse huishoudens. De belangrijkste redenen om een slimme variant te kopen van traditionele huishoudelijke apparatuur blijven het extra comfort en de mogelijkheid het apparaat op afstand te bedienen. Dat blijkt uit het meest recente rapport over de Nederlandse smart home-markt in Nederland van Telecompaper.


Kaj Beetstra (Innovation in Motion): ‘Bestaande gordijnen automatiseren met Slide’

Met een goed idee en een 3D printer kan iedereen aan de slag. Maar er zijn weinig mensen die er direct ook een goed en bruikbaar product mee weten te maken. Kaj Beetstra bedacht een systeem waarmee je je gordijnen kunt automatiseren. In Top Names vertelt hij over de valkuilen, het valideren van het product en de voordelen van geautomatiseerde gordijnen.


Meer artikelen in Internet of Things

Channel Internet of Things

Hier vind je de laatste ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things, ofwel de trend waarbij steeds meer apparaten en objecten verbonden raken met het internet. Blijf op de hoogte aan de hand van achtergrondartikelen, best practises, opinie en cases. Ook bijdragen aan dit Topic? Mail dan naar topics@emerce.nl.

Interessant in gerelateerde channels