Legal

Nieuwsbrief

 

Artikelen in Legal

Online gokken, waar blijft die nieuwe wet?

Hoewel het in Nederland op grond van de Wet op de kansspelen verboden is om zonder vergunning online kansspelen aan te bieden, is het toch vrij gemakkelijk om aan een online kansspel, zoals poker, deel te nemen. Aanbieders van online kansspelen zijn gemakkelijk via internet te vinden. Casino 777, Unibet en Bwin zijn enkele voorbeelden van aanbieders die haar diensten zelfs in de Nederlandse taal aanbieden.


Octrooigeschillen in de cloud: een volgende stap

Steeds meer ondernemingen gebruiken de cloud om hun onderneming aan te passen aan het digitale tijdperk. De cloud maakt het namelijk eenvoudiger voor ondernemingen om hun ideeën en producten op de markt te brengen en creëert daarmee ongekende commerciële mogelijkheden. Tegelijkertijd zorgt deze digitale transformatie voor nieuwe uitdagingen. Een van deze uitdagingen is het groeiend aantal octrooigeschillen over cloud gerelateerde applicaties.


Meer artikelen in Legal

Channel Legal

Legal biedt informatie rond diverse juridische onderwerpen in e-commerce, media en online marketing. Discussie, juridische ontwikkelingen op verschillende gebieden en handige informatie. Experts kunnen een bijdrage leveren aan dit Topic. Interesse? Mail dan naar topics@emerce.nl.