Magento

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Magento

Magento development: hoe doen de beste bureaus van Nederland dat?

Magento is een zeer populair e-commerce softwarepakket vanwege de veelzijdigheid en flexibiliteit ervan, maar zoals elk open source systeem vraagt het onderhouden ervan aandacht en kennis. Veel webshops worden daarom beheerd door professionele Magento developmentbureaus. Hoe zorgen deze bureaus ervoor dat jouw shop altijd snel en veilig is? In dit artikel deel ik de best practices van de beste Magento bureaus van Nederland. Wordt jouw shop door een bureau beheerd, of zoek je er nog een? Doe hier je voordeel mee.


Is het al tijd om over te stappen op Magento 2?

Alweer twee jaar geleden was daar de officiële release van Magento 2. Een nieuw platform waar duidelijk de learnings, die Magento in de jaren heeft opgedaan met de eerste versie van het platform, waren meegenomen. Sneller, stabieler, schaalbaarder en beter qua core code. Duidelijk een stap waarmee de gang werd ingezet om een hoger segment te gaan bedienen.


Waarom je zelf met open sourcesoftware aan de slag moet

De meeste e-commercesystemen op internet zijn gebaseerd op open source. Denk aan Wordpress of Magento. Sterker nog, bijna het gehele internet is afhankelijk van open sourcesoftware, zoals in webservers of programmeertalen. Drie tips om kosten te besparen, zonder dat al teveel technische kennis hoeft te hebben. En wanneer kun je open sourcesoftware het beste níet gebruiken? 


Magento focust op progressive web apps: ‘Toekomst van het web’

Magento gaat zich richten op progressive web apps (PWA). Het ontwikkelt op dit moment tools waarmee webwinkels makkelijk beschikbaar zijn te maken als PWA – het alternatief voor de native applicatie. Welke stappen worden er precies gezet en waarom zouden winkeliers een PWA moeten overwegen?


Meer artikelen in Magento

Channel Magento

In dit Topic vind je cases en advies over Magento, plus de laatste ontwikkelingen in dit open-source e-commercepakket, dat je volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit van je online winkel.

Interessant in gerelateerde channels