Magento

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Magento

Magento nu onderdeel Adobe: maar wat betekent het voor gebruikers?

De overname van Magento roept veel vragen op over Adobes motieven en ambities. Zo is nog onduidelijk wat de integratie van het e-commerceplatform in Adobes ‘Experience Cloud’ betekent voor gebruikers. Zijn zij straks nog vrij om voor tools te kiezen die niet uit Adobes stal komen? En blijft de open source variant bestaan? Ondanks de onduidelijkheid denkt Mathijs Kok van Magento-partner Guapa e-commerce dat de overname goed uitpakt.


Adobe en Magento: ‘We hadden het kunnen zien aankomen’

Adobe maakte bekend Magento te willen overnemen. Met die overname wil Adobe Magento Commerce Cloud integreren met Adobe Experience Cloud en daarmee zijn clouddiensten uitbreiden. Hiermee creëren zij een wereldwijd platform voor zowel B2B- als B2C-klanten. Voor een bedrag van 1,68 miljard dollar zal dit de twee na grootste aankoop van Adobe zijn. Wat zegt e-commercespecialist Yannick Röling over deze overname?


‘Progressive web app zeer belangrijke ontwikkeling e-commercebedrijven’

Van alle ontwikkelingen die e-commercebedrijven kunnen verwachten, is de opmars van ‘progressive web apps’ één van de belangrijkste. Dat stelt Magento’s hoogste strategiebaas in een vooruitblik. Nu ook Apple deze webapps eindelijk ondersteunt, kunnen Magentogebruikers er bijna niet meer omheen.


Meer artikelen in Magento

Channel Magento

In dit Topic vind je cases en advies over Magento, plus de laatste ontwikkelingen in dit open-source e-commercepakket, dat je volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit van je online winkel.

Interessant in gerelateerde channels