Magento

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Magento

Magento development: hoe doen de beste bureaus van Nederland dat?

Magento is een zeer populair e-commerce softwarepakket vanwege de veelzijdigheid en flexibiliteit ervan, maar zoals elk open source systeem vraagt het onderhouden ervan aandacht en kennis. Veel webshops worden daarom beheerd door professionele Magento developmentbureaus. Hoe zorgen deze bureaus ervoor dat jouw shop altijd snel en veilig is? In dit artikel deel ik de best practices van de beste Magento bureaus van Nederland. Wordt jouw shop door een bureau beheerd, of zoek je er nog een? Doe hier je voordeel mee.


Is het al tijd om over te stappen op Magento 2?

Alweer twee jaar geleden was daar de officiële release van Magento 2. Een nieuw platform waar duidelijk de learnings, die Magento in de jaren heeft opgedaan met de eerste versie van het platform, waren meegenomen. Sneller, stabieler, schaalbaarder en beter qua core code. Duidelijk een stap waarmee de gang werd ingezet om een hoger segment te gaan bedienen.


Meer artikelen in Magento

Channel Magento

In dit Topic vind je cases en advies over Magento, plus de laatste ontwikkelingen in dit open-source e-commercepakket, dat je volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit van je online winkel.

Interessant in gerelateerde channels