Payment

Nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Payment

Aantal betalingen met IDEAL 33,8 procent gestegen

Het aantal betalingen met iDEAL is het afgelopen jaar aanzienlijk sterker toegenomen dan in de voorgaande vijf jaren, met 33,8 procent. Online identificeren en inloggen met iDIN, op websites van bedrijven en instellingen, is inmiddels 1 miljoen keer gebruikt. Dat blijkt uit het jaarverslag 2017 van Currence, het bedrijf achter deze diensten.


Tech Live: de foto’s

Dinsdag trapten we wederom af met Tech Live, de eerste van de reeks evenementen die Emerce deze week organiseert in de Beurs van Berlage. Niet minder dan zes paralleltracks konden worden gevolgd over onder meer IoT, VR en AR, mobiele betalingen en kunstmatige intelligentie. Vandaag gaan we verder met Ecommerce Live. De foto’s zijn van Peter Boer. Meer foto’s hier.


Meer artikelen in Payment

Channel Payment

Alles over de beste betaalwijzen en payment service providers voor webshops en marktplaatsen. Hoe betaal je veilig? Hoe werkt incasso, wat zijn risico's en kosten? Wat zijn de trends? Je leest erover in dit Topic. Heb jij een interessant verhaal voor onze lezer? Mail dan naar topics@emerce.nl.

Interessant in gerelateerde channels