Publishing

Nieuwsbrief

 

Artikelen in Publishing

TMG stoot eerste onderdeel af, puzzeldochter verkocht

Uitgever TMG doet een eerste onderdeel van de hand voor de overname door het Vlaamse Mediahuis. Puzzeldochter Keesing wordt verkocht aan een samen met investeerder Ergon te vormen samenwerkingsverband. Daarin behoudt het moederbedrijf van De Telegraaf nog altijd een minderheidsbelang van 30 procent.


Nieuwe app voor BNR: ‘On demand wordt de norm’

BNR Nieuwsradio updatet zijn mobiele app en maakt daarin on demand radio de norm. “Als luisteraar zit je zelf aan de knoppen, want jíj bepaalt wanneer je wat luistert”, aldus hoofdredacteur Sjors Fröhlich. Vanochtend kondigde Fröhlich aan de uitrol van de vernieuwde BNR-app te beginnen. Het luisterpubliek kan daarin natuurlijk live radio blijven beluisteren, maar […]


Meer artikelen in Publishing

Channel Publishing

Hier vind je alle informatie die je helpt bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van online publishing. Wat moet je weten over nieuwe uitgeefdiensten? Hoe zet je innovatieve digitale uitgeefproducten het beste in? Welke verdienmodellen zijn in opkomst? Waarmee moet je rekening houden als het gaat om complexe kwesties als rights management en recommendation? De antwoorden vind je hier. Zelf bijdragen aan dit Topic kan: mail bij interesse naar topics@emerce.nl.