Social

Social nieuwsbrief

Vacatures

 

Artikelen in Social

Hoe gebruik je als hotel Google om je digitale strategie te scherpen?

Met meer dan vier miljard zoekopdrachten per dag is het Google-ecosysteem nog altijd een van de beste productsuites voor hotels om online gebruikers naar hun website te lokken en er gasten van te maken. Door de doorlopende optimalisatie en nieuwe functionaliteiten die regelmatig worden uitgebracht betekenen lopen hoteliers het risico dat ze achterop raken en kansen missen om het maximale uit hun digitale strategie te halen met behulp van de mogelijkheden die Google biedt.


Is je medewerker ook altijd een ambassadeur?

Met de huidige toename van de hoeveelheid bloggers, vloggers en influencers, is het niet gek dat dit ook zijn invloed heeft op de arbeidsmarkt. Steeds meer werknemers delen content op het internet over hun baan. Waar dit veelal positief is, kunnen ze ook een negatieve invloed hebben op een bedrijf. Het is daarom als werkgever belangrijk om hier beleid voor te maken. Hoe zet je het in als een kans in plaats van dat je het als een bedreiging ziet?


Alibaba-concurrent Pinduoduo geeft social commerce nieuwe draai

Eén van China’s snelstgroeiende apps in e-commerce Pinduoduo heeft tijdens een investeringsronde een miljard dollar opgehaald. Hoewel het bedrijf volgens kenners een hele nieuwe draai geeft aan e-commerce is het hier nog betrekkelijk onbekend. Wat doet dit jonge bedrijf precies anders waardoor het directe concurrent Taobao kan aanvallen?


Yahoo test besloten chatapp

Yahoo heeft stilletjes een nieuwe chatapp gelanceerd voor vrienden of gezinnen die foto’s en andere media willen uitwisselen. Het bijzondere aan de app Squirrel is dat het om besloten gebruikersgroepen gaat. Zonder uitnodiging is deelname niet mogelijk. Binnen groepen zijn ook weer subgroepen aan te maken. Yahoo heeft inmiddels bevestigd dat het om een test […]


Meer artikelen in Social

Channel Social

In dit Topic vindt u trends, opinie en research rondom social media. De artikelen beschrijven de ontwikkelingen in social media, maar gaan vooral ook dieper in op de mogelijkheden en toepassingen ervan. Cases en best practises laten zien hoe social media in de praktijk wordt ingezet. Ook bijdragen aan dit Topic? Mail dan naar topics@emerce.nl.

Interessant in gerelateerde channels