Startups

Nieuwsbrief

 

Artikelen in Startups

AirHelp: Nederlandse vliegpassagiers hebben recht op 40 miljoen euro

Meer dan 100.000 passagiers die deze zomer via Nederlandse luchthavens reisden hebben recht op een financiële vergoeding vanwege een vertraagde of geannuleerde vlucht. Opgeteld gaat het om 40,1 miljoen euro aan compensatie. Dat heeft AirHelp becijferd, een start-up die namens passagiers compensatieclaims afhandelt met luchtvaartmaatschappijen.


Marineterrein Amsterdam toont transformatie

Het historische marineterrein op Kattenburg, een eiland van ongeveer 14 hectare aan het Oosterdok in Amsterdam, organiseert begin september de Ontdekdagen. Dan ook kunnen buurtbewoners zich buigen over de Principenota Marineterrein. Twee jaar geleden moest dit gebied nog het Silicon Allee of Silicon Roundabout van Nederland worden.


Meer artikelen in Startups

Channel Startups

Hier vind je nieuws, achtergrondverhalen, cases, best practices en interviews op het gebied van ondernemen. Je leest hier alles over startups en venturing, trends, nieuwe producten, investeringen en overnames in digitale media en tech. Heb je kennis te delen? Experts kunnen een bijdrage leveren aan dit Topic. Interesse? Mail dan naar topics@emerce.nl.