Startups

Nieuwsbrief

 

Artikelen in Startups

Bohemian Birds: ‘Reisbranche doet te weinig aan persoonlijke sales’

Bohemian Birds begon ooit als groepsreisorganisatie voor individuele reizigers maar al snel kwam oprichter Jasper Mutsaerts erachter dat hij daar de schaalgrootte voor miste. Dat was de start van Bohemian Birds als organisator van lustrumreizen, vertelt Mutsaerts tijdens eTravel 2017.


Startups, financier je groei (op tijd)

Ongeveer de helft van de Nederlandse startups gaat binnen vijf jaar kopje onder. Daarmee doen we het niet eens zo onaardig, want volgens een onderzoek door Vacatures.nl brengen in Europa alleen Oostenrijk, België en Zweden het er beter vanaf. Maar toch, 50 procent is en blijft veel natuurlijk. Als startup moet je realiseren dat je het met alleen een kick-ass product niet gaat redden. Je zult moeten verkopen en – ook heel belangrijk – een keuze moeten maken voor de juiste financieringsstrategie. Daar zie ik het bij heel wat startups misgaan.


Meer artikelen in Startups

Channel Startups

Hier vind je nieuws, achtergrondverhalen, cases, best practices en interviews op het gebied van ondernemen. Je leest hier alles over startups en venturing, trends, nieuwe producten, investeringen en overnames in digitale media en tech. Heb je kennis te delen? Experts kunnen een bijdrage leveren aan dit Topic. Interesse? Mail dan naar topics@emerce.nl.